Cum s-a finalizat dosarul penal deschis din cauza maimuței lui Nuțu Cămătaru? Acum 2 ani, primata a evadat din curtea interlopului și s-a plimbat prin Ferentari! Dezvăluiri exclusive

Procurorii au clasat dosarul deschis în urmă cu 2 ani, atunci când maimuța lui Nuțu Cămătaru a evadat din curtea interlopului și a fugit prin curțile vecine.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Evadarea maimuței lui Nuțu Cămătaru de acum 2 ani și fuga acesteia prin curțile oamenilor din Ferentari s-a lăsat cu o adevărată anchetă penală. Procurorii care au deschis un dosar penal ”in rem” după ce la casa legendarului interlop au fost găsite două maimuțe și o cămilă.

În urma inspecției Gărzii de Mediu, cămila a rămas la proprietatea lui Nuțu din Ferentari pentru că s-a constatat că aceasta era deținută în mod legal de proprietarul ei.

Cazul ”maimuța”, clasat de procurori

După mai bine de un an de la această întâmplare, dosarul deschis de procurori a fost clasat.

maimuta nutu camataru

Maimuța lui Nuțu Cămătaru a fugit prin curțile oamenilor

”Admite cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 5 formulata in dosarul nr. 7587/P/2019. În baza art. 318 alin.15 c.p.p. confirmă ordonanţa nr. 7587/P/2019 din data de 29.06.2020 a Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 5, prin care s-a dispus renunţarea la urmărire penală, în cauza având ca obiect infracţiunile prev de art. 33 alin. 1 lit. f rap. la art. 52 lit. d OUG 57/2007, privind pe BALINT ION şi Garda Naţională de Mediu Comisariatul General. În baza art. 275 alin.

(3) c.p.p., cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă”, se arată în decizia instanței.

Citeste si: Iată lista fugarilor din România, condamnați la ani grei de pușcărie. Cum acționau cei din gruparea "Riviera Maya"...- bzi.ro

Citeste si: Cum s-au cunoscut Codin Maticiuc și Nuțu Cămătaru. „Poponeț” a scris o carte despre viața celebrului interlop

Nuțu Cămătaru a avut un club de echitație la ferma lui din Ferentari

Nu a fost prima dată când Garda de Mediu a vizitat ferma pe care Nuțu Cămătaru o deține în sectorul 5 al Capitalei. În 2013, când interlopul a fost arestat ultima dată, mai multe animale sălbatice au fost ridicate de la proprietate pentru că erau deținute ilegal. Printre acestea se numără patru lei și doi urși, care au ajuns la grădinile zoologice din țară.

Nuțu Cămătaru

Nuțu Cămătaru a ieșit din închisoare pe un armăsar pur-sânge

Citeste si: A avut Gigi Becali ca bodyguard un ”locotenent” de-ai lui Nuțu Cămătaru? Cum îi punea la respect interlopul pe suporterii Stelei? Dezvăluiri exclusive

Nuțu Cămătaru nu mai locuiește de ani buni în Ferentari. După ce s-a eliberat din închisoare, el s-a mutat cu noua lui soție, Claudia, într-o vilă din Snagov. La vechea casă locuiesc în prezent fosta soție și copiii pe care cei doi îi au împreună. Domeniul lui Nuu Cămătaru este unul extins și adăpostește inclusiv o mică herghelie. De altfel, acasă la Nuțu a funcționat la un moment dat chiar și un club de echitație.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies