Vedete

Cum s-a fotografiat Neti Sandu acum câteva zile? Vedeta tv va împlini luna aceasta 60 de ani FOTO

Neti Sandu dă ora exactă la tv cu horoscopul şi cu previziunile ei de mai bine de două decenii.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Cum s-a fotografiat Neti Sandu acum câteva zile? Vedeta tv va împlini luna aceasta 60 de ani FOTO icon photo

Astrologul Neti Sandu va implini 60 de ani pe 25 noiembrie, dar vedeta tv care ştie să citească în stele şi să ”ghicească” starea zilnică a zodiilor nu-şi arată deloc vârsta. Cu aerul ei tineresc şi mereu vesel, Neti Sandu a reuşit să se menţină favorita publicului după mai bine de două decenii de apariţii la televizor.

Zilele trecute, când încă era soare, Neti a pozat artistic pe o pajişte într-o rochie elegantă, neagră, adunând rapid aprecierile fanilor săi virtuali! 

 
Bianca Drăguşanu a fost atenţionată de Fisc să-şi platească datoriile! Vezi câţi bani a achitat Bianca! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Luni, de la 22:30, la “Vrei să fii milionar?”: Profesie surprinzătoare a unei concurente! “Sunt trainer la un studio de videochat”icon photo

Vedete

Luni, de la 22:30, la “Vrei să fii milionar?”: Profesie surprinzătoare a unei concurente! “Sunt trainer la un studio de videochat”

Gabriela Corliceanu este concurenta care păşeşte, cu paşi fermi luni, în competiţia “Vrei să fii milionar?”, pentru câştigarea marelui premiu.

Titlu secțiune