Cum s-a îmbrăcat Adriana Bahmuțeanu la nunta lui Brigitte Pastramă! A atras privirile tuturor

Și Adriana Bahmuțeanu a fost una dintre invitatele la nunta lui Brigiite cu Florin Pastramă! Uite cum s-a îmbrăcat vedeta.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Adriana Bahmuțeanu a fost una dintre invitatele la nunta lui Brigitte cu afaceristul Florin Pastramă. Cu voie bună, zâmbind și foarte fericită, Adriana Bahmuțeanu a îmbrăcat o rochie strălucitoare, cu paiete, care a furat privirile celorlalți invitați!

De asemenea, Adriana Bahmuțeanu s-a fotografiat alături de Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, în localul unde a avut loc petrecerea, după cununia religioasă.

Citeste si: În final, Bianca de la Puterea Dragostei a ajuns și ea la plajă în Turcia! Avem imagini cu ea în costum de baie

Citeste si: Brigitte adusă înapoi la nuntă cu mascații BGS! Imagini halucinante! Ce s-a întâmplat de au intervenit forțele de ordine

Citeste si: Moment neplăcut la nunta lui Brigitte cu Florin Pastramă! Au adus fluturi, dar aceștia le-au zburat direct în față! Scena incredibilă a fost filmată

Ce a spus nașa lui Brigitte Pastramă, imediat după nuntă!

Fericire mare în familia lui Brigitte și a lui Florin Pastramă! Weekendul acesta, cei doi s-au căsătorit religios și și-au spus ”Da!” într-un mare stil în fața invitaților. Îmbrăcați elegant, dar cu emoții în suflet și în glas, cei doi și-au declarat iubirea în fața celor dragi.

Nașa de cununie, Lizeta Haralambie, a vorbit despre rochia impresionantă pe care a avut-o Brigitte, dar și despre o posibilă sarcină și unde ar pleca în luna de miere.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate