Cum s-a lăsat Gigi Becali convins să-și accepte ginerele! Secretul tânărului care a cucerit-o pe fiica latifundiarului EXCLUSIV

Gigi Becali a fost convins să-i dea fiicei lui binecuvântarea abia după ce s-a convins că ginerele său e un tip credincios.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Gigi Becali este un tip vulcanic, iar atunci când vine vorba de familie, finanțatorul FCSB nu acceptă nici un fel de compromisuri. Totuși, Mihai a reușit să-l convingă că este alegerea perfectă pentru a-i deveni ginere în momentul în care i-a demonstrat că este un bun creștin. Și ce dovadă mai bună există că ești credincios decât aceea că ai o cruce tatuată pe tine? Ei bine, Mihai și-a făcut acest semn pe spate și nu vorbim aici de un tatuaj mic ci unul cât tot spatele.

fara descriere

”E adevărat că trăiesc o bucurie că m-a făcut socru. Și pentru că fata mea a făcut o alegere bună. Și a ales un băiat bun... I-am cunoscut familia, mi-a plăcut. Am un ginere înalt, frumos, așa cum îmi place mie”, a declarat recent Gigi Becali.

Citeste si: Dan Alexa rupe tăcerea, la trei luni după ce Anamaria Prodan i-a dat un pumn în față! „N-am simțit nevoia să spun, dar așa a fost”

Citeste si: Cu ce se ocupă nașa Teodorei Becali! Părinții spirituali au cariere de succes

Citeste si: Gigi Becali, cadou de nuntă uriaș pentru Teodora! Ce le-a oferit latifundiarul tinerilor miri

Cine este Mihai, ginerele lui Becali?

fara descriere

Evident, în ecuație a contat și faptul că Mihai se trage dintr-o familie cu o situație foarte bună financiară, deci nu există riscul ca cineva să profite de pe urma Teodorei. ”Prințișorul din Dobroești”, cum este cunoscut Mihai are chiar el cțteva afaceri prospere în domeniul confecțiilor precum și o fabrică de parfumuri și cosmetice.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate