Cum s-a mentinut Ioana Blaj in timpul sarcinii! Uite ce a mancat pentru a avea o forma fizica de invidiat

Ioana Blaj este ovo-lacto-vegetariană de trei ani.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereÎn timpul sarcinii a mâncat foarte multe fructe de mare, chiar dacă unii i-au spus că nu e indicat, şi s-a simţit excelent. Actrita a incercat sa nu faca excese.

"Am încercat stridiile pentru prima oară de curând şi mi-au plăcut la nebunie. La fel şi sushi. Sunt de părere că, dacă organismul îmi cere anumite alimente, atunci n-or să-mi facă rău. Corpul meu ştie ce-i mai bine pentru el, cât timp reuşesc să nu fac excese alimentare" a povestit iubita lui Ducu Ion pentru World Class.  

Din cauza programului care se poate modifica oricând, Ioana a preferat dintotdeauna să lucreze singură, în sala de fitness si nu sa mearga la orele de grup.

"Sunt foarte conştiincioasă de fel. Cheia este să încep. Odată ce mă apuc de antrenamente, merg zilnic. Evit orele de grup, din simplul fapt că mă condiţionează, iar planurile mele se pot modifica oricând. Nu numai că abia aştept să revin la sală după naştere, dar sunt foarte entuziasmată să fac exerciţii cu bebe pe post de free weights. Am văzut pe net şi părea foarte amuzant pentru ambii participanţi. De eficienţă nu mai vorbesc: genuflexiuni, abdomene, exerciţii pentru biceps. Şi în felul acesta petrecem şi mai mult timp împreună! Oricum, după naşterea lui, îmi voi relua în forţă activitatea vrând-nevrând", a mai spus Ioana.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate