Cum s-a pregătit Speak pentru aventura din Asia? Și-a făcut provizii ca o... furnică! VIDEO EXCLUSIV

Speak, alături de frumoasa lui iubită, Libelula, a plecat, de curând, în Asia pentru a participa la un show în care va avea de înfruntat tot felul de obstacole și, evident, va fi nevoit să se lupte cu foamea...

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Doar că, până să plece în Asia, cântărețul Speak a fost surprins de paparazzii WOWbiz.ro în timp ce, ca o furnicuță, căra pachețele de la mall spre casă.

Citeste si: Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor vor merge în competiția din Asia! ”La a doua tinerețe m-am gândit să încerc și asta”

Citeste si: Flick, propunere șocantă pentru Speak, fostul iubit al Adelinei, chiar în noaptea nunții anului: "Nu vrei să furi mireasa?"

Citeste si: "Libelula" lui Speak şi Marisa Paloma au încins plaja! Uite cât de sexy sunt în cele mai îndrăzneţe costume de baie! VIDEO EXCLUSIV!

Trimis probabil de Cristina, cunoscută mai bine în showbiz drept Libelula, la cumpărături, Speak a avut o listă scurtă de ”rezolvat”, la mall. Mai exact, cântărețul a avut de cumpărat doar mâncare, fast-food evident, pentru el și Libelula și părea că se grăbește foarte tare să se întoarcă în brațele senzualei sale iubite pentru a devora ”prada”. Și, normal, pentru a avea grijă să aibă rezervele necesare pentru momentul în care vor avea probleme serioase în Asia, la show-ul tv la care participă ca o echipă.

fara descriere

Îmbrăcat comod, sport, Speak s-a îndreptat grăbit spre mașină, a aranjat cu mare grijă pachetele de mâncare pe care le ducea acasă și, apoi, a demarat în trombă pentru a ajunge acasă, la Libelula, probabil ocupată la acea vreme cu făcutul bagajelor pentru aventura de pe tărâm asiatic.

 

Speak și Libelula își doresc copii

La nuntă la mine, când o să fie. Nu ştiu însă când o să fie. Peste câţiva ani, sigur o să fie… ai văzut tu aşa, neînsurat? Şi copil… prima oară copilul şi după aceea, dacă apare copilul trebuie să ne şi căsătorim. Trebuie să îl cheme într-un fel, gen…Da, copii. Mai mulţi vreau. Sincer, eu aş vrea băieţi, dar acum… sănătos să fie”, a declarat Speak pentru VIVA!.

Speak și iubita lui, Cristina Ștefania, s-au cunoscut chiar pe platourile de filmare ale videoclipului "Libelula", de unde si porecla pe care a primit-o sexy-dansatoarea, devenită între timp, la râîndul ei, cântăreață. Presa a speculat multa vreme despre o relatie între Speak și Libelula, iar in cele din urma cei doi si-au recunoscut relatia.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate