Cum s-a schimbat viata Cristinei Rus dupa casatorie! A renuntat la muzica si a facut un copil! "Asta a fost alegerea mea, asta am simtit!"

Cristina Rus avea o cariera frumoasa in muzica, insa a renuntat la ea dupa ce s-a casatorit cu Dragos Balteanu. In aprilie 2010 l-a adus pe lume de Dragos Junior si a ales sa iasa din lumina reflectoarelor pentru familie.

Distribuie pe:

fara descriereIn momentul de fata, Cristina se gandeste cu nostalgie la clipele in care scena era viata ei, insa acum toate deciziile le ia doar impreuna cu sotul ei.

"Nu imi neglijez familia, iau deciziile in functie de discutiile pe care le am cu sotul meu. Nu am avut cum sa ma plictisesc in aceasta casatorie. Dupa 10 ani de alergatura, concert si evenimente fericite, a venit momentul sa ma bucur de familie, daca tot mi l-a scos Dumnezeu pe sotul meu in cale", a spus Cristina la Acasa TV.

fara descriereIn ceea ce priveste zvonurile conform carora cantareata ar fi renuntat la muzica presata de sotul gelos, Cristina a infirmat totul: "Eu am facut mereu ce mi-a placut. A fost alegerea mea si pot sa spun cu inima deschisa ca am facut extact ce am simtit. Nu mi-a impus sotul meu sa ma retrag. Speculatii se pot face intotdeauna si oamenii creeaza situatii la care incearca  sa gaseasca raspunsuri. Eu nu am spus niciodata de ce m-am retras. In tot acest timp, am lucrat piese noi alaturi de compozitori diferiti!"

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate