Cum s-a transformat Cristian Popescu Piedone dintr-un ateu convins intr-un om credincios! "De atunci s-a schimbat totul in viata mea"

Cristian Popescu Piedone era un ateu convins pana cand i s-a intamplat o minune. Chipul lui Iisus a aparut pe un ciur, iar obiectul a devenit icoana politicianului.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere

Iisus
Primarul Popescu Piedone simte si acum socul din noaptea
Cristian Popescu Piedone era un ateu convins inainte ca o minune sa i se intample, chiar in noaptea de inviere.
Am fost un ateu convins. Nu credeam, dar nici nu-l huleam pe Dumnezeu. M-am uitat si mi-a sarit in ochi licarirea lumanarii. Dupa lumanare, in spatele ei am zarit ciurul si un chip. Nu mi-a venit sa cred. Am chemat un ospatar si l-am intrebat ce vede acolo. Mi-a spus ca e chipul lui Iisus. Atunci mi-am pus o intrebare: de ce eu? Pentru ca Domnul a vrut sa aduca oaia ratacita pe drumul cel bun. Astazi cred cu desavarsire in bunul Dumnezeu. De atunci totul s-a schimbat in bine, iar acest ciu a devenit icoana mea.
17 aprilie 1996. Romanii sarbatoreau Pastele ortodox. Primarul a lasat-o atunci doar pe sotia sa sa mearga la biserica. A venit acasa cu lumina sfanta.

Primarul Cristian Popescu Piedone simte si acum socul din noaptea de inviere din 1996. Politicianul era un ateu convins inainte ca o minune sa i se intample, chiar in noaptea de inviere. Primarul a lasat-o atunci doar pe sotia sa sa mearga la biserica. Femeia a venit acasa cu lumina sfanta.

fara descriere

"Am fost un ateu convins. Nu credeam, dar nici nu-l huleam pe Dumnezeu. M-am uitat si mi-a sarit in ochi licarirea lumanarii. Dupa lumanare, in spatele ei am zarit ciurul si un chip. Nu mi-a venit sa cred. Am chemat un ospatar si l-am intrebat ce vede acolo. Mi-a spus ca e chipul lui Iisus. Atunci mi-am pus o intrebare: de ce eu? Pentru ca Domnul a vrut sa aduca oaia ratacita pe drumul cel bun. Astazi cred cu desavarsire in bunul Dumnezeu. De atunci totul s-a schimbat in bine, iar acest ciu a devenit icoana mea", a declarat Cristian Popescu Piedone la Pro tv.

fara descriere

Autor: D.C.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate