Cum să atragem banii în viețile noastre, cu ajutorul numerologiei: " E important să ajungem în această formă de relaxare în raport cu banii" | EXCLUSIV

Așa atragi banii în viața ta! Iată metoda cea mai simplă să scapi de problemele financiare.

Autor: Andrada Bratovianu

In articol:

Corina Stratulat a vorbit despre cum ar trebui să fie priviți banii, dar și energia acestora. Aceasta a menționat că cifra trei întotdeauna arată perspectiva completă și că noi ca indivizi trebuie să explorăm care este talentul cu care ne-am născut, pentru că fiecare dintre noi am venit pe pământ cu un anumit potențial.

Corina a spus că data nașterii ne oferă posibilitatea să aflăm mult mai multe lucruri despre noi și rădăcinile noastre, printr-o simplă analiză numerologică. În plus, Corina Stratulat ne-a învățat cum se calculează cifra destinului.

Cum atragem banii în viețile noastre?

În această perioadă, tot mai mulți români se plâng de bani. Inflația a afectat grav țara noastră, iar acum fiecare încearcă să găsească o soluție de a avea câștiguri cât mai mari. Numerologul Corina Stratulat a dezvăluit cea mai bună metodă de a atrage banii în viața ta, fără prea mult efort.

"Fiecare trebuie să analizeze și nu e ușor, de a vedea ce reprezintă banii pentru tine. Sunt, într-adevăr, o dorință, o nevoie sau o frică? Foarte mulți oameni se nasc cu frica de sărăcie, nu e neapărat ceva conștientizat, frica e în subconștient. Acești oameni efectiv se pot sabota.

Stau într-un stres continuu, într-o îngrijorare permanentă legat de bani. Iau decizii cu inima strânsă, greoaie, nu riscă, nu se joacă, nu se bucură de ceea ce fac, pentru că stau tot timpul cu grija banilor, cu stresul lor. Noi suntem o structură energetică, dar în momentul în care suntem încrâncenați, îngrijorați, noi ne strângem. Atunci, energetic, nu mai poate să vină spre mine o oportunitate când eu stau tot timpul cu stresul și cu frica.
E important să ajungem în această formă de relaxare în raport cu banii și să explorăm permanent din ce putem face noi bani, dar cu bucurie, ce ne vine nouă natural."
, a declarat Corina Stratulat.

Citeste si: ”Ar fi bine măcar să își vadă de ale lui! ” Oana Roman, noi afirmații despre Marius Elisei și Catinca Roman! Cum au reacționat cei doi- kfetele.ro

Cum deblocăm banii să vină spre noi?

Se pare că principalii vinovați din cauza cărora banii nu vin înspre noi suntem chiar noi. Îi blocăm energetic și asta face să nu existe productivitate. Trebuie să îi deblocăm prin găsirea unui loc de muncă, unde tot ce faci e din plăcere.

"Înainte de a ne gândi la ce ne blochează sau de ce nu facem bani sau de ce facem prea puțini, ar trebui să alocăm timp la cine sunt eu, ce abilități am, care e potențialul meu, care e drumul meu în viața aceasta, despre ce e evoluția mea și abia apoi să corelezi cu un job, activitate, business, care să îmi aducă și bani, dar să țin cont de aceste două lucruri. Dacă e o corvoadă, sunt ca un roboțel, o să fac bani, dar doar o sumă foarte mică, cât să supraviețuiesc și o să fie viața mea un chin. Când nu te duci cu drag la locul de muncă, e firesc că nici banii nu au cum să curgă.", a explicat Corina Stratulat la WOWzodiac.

Ai un pont WOW? Dacă deții mai multe informații despre acest subiect ne poți scrie la adresa [email protected]!

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cum se împarte gelozia între Claudia Puican și Armin Nicoară?! Artista a spus tot: "Se întâmplă mai ales când vine din public" | EXCLUSIV

Andrei Ciobanu dezvăluie ce s-a întâmplat cu Culiță Sterp, după ce a fost eliberat din arest, în urma accidentului rutier: "Primește mustrări de la toți apropiații, mai...

Sarah Prodan, mărturisiri după divorțul părinților: "Când o văd pe mama plângând, mă rupe" Ce a avut de spus despre Laurențiu Reghecampf?

Când apare filmul Matrix 4 în cinematografe. Lansarea a întârziat un an

Tragedia momentului în România! Un celebru PREOT e în COMĂ la spital

Ce se intampla daca stergi geamurile cu balsam de rufe: trucul care rezolva o problema ce apare des

Sănătatea lui Putin, secret de stat. Rușii sunt disperați: „Prezintă destul de multe simptome”

Sarah Prodan, mărturisiri după divorțul părinților: "Când o văd pe mama plângând, mă rupe" Ce a avut de spus despre Laurențiu Reghecampf?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies