Cum sa cuceresti o femeie care nu te baga in seama!

Femeile care ignora anumiti barbati nu o fac doar din cauza ca nu le plac acei barbati. Este foarte posibil ca acei barbati, de fapt, sa fie foarte pe placul femeilor care-i ignora. Mai ales daca motivele pe care le au ele nu pot fi intelese de masculi.

novaluePotrivit ultimelor cercetari, femeile nu ignora barbatii care le curteaza din cauza faptului ca nu-i plac. Mai mult decat atat, este foarte posibil ca, in ciuda faptului ca exista ceva atractiv pentru ele in barbatii respectivi, ar putea sa aleaga sa-i ignore din motive cu adevarat neasteptate.

Si pentru a reusi sa treaca de acele bariere, barbatii ar trebui sa stie ce pot face in primul rand pentru a atrage atentia si pentru a demonstra ca pot fi parteneri ideali.1. Nu renunta!

Este foarte probabil ca o femeie care da impresia ca nu te vrea deloc pana la urma sa cedeze presiunilor tale, chiar daca o face numai pentru a scapa de tine. Atunci este sansa ta insa trebuie sa te inarmezi bine pentru ca va cauta orice motiv sa te distruga si sa iti piara cheful de a o mai curta.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

CITESTE MAI MULTE PE LYLA.RO

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies