Cum să cumpărați fierul de călcat potrivit nevoilor dvs.

Autor: Amalia Florea

In articol:

Cei mai mulți dintre noi călcăm haine în fiecare zi sau cel puțin o dată la fiecare două zile. Este posibil ca fierul nostru actual să nu ne ofere tipul de calitate pe care l-am dori sau poate că fierul dvs. actual începe să aibă probleme.

Folosirea unui astfel de fier de călcat este obositoare, mai ales atunci când aveți multe haine de călcat. A avea un fier de călcat Philips potrivit poate face această corvoadă simplă și fără efort.

Există o serie de tipuri de fier de călcat disponibile astăzi, de la cele portabile pentru călători, fiare de călcat ușoare pentru uz casnic până la fiare pentru spălătorii și croitori. Diferitele tipuri de fiare de călcat au propriul set de caracteristici și alegerea celui potrivit este foarte importantă.

Dacă intenționați să cumpărați un fier de călcat Philips nou, iată câteva aspecte de calitate și caracteristici pe care trebuie să le căutați.

Tipuri de fiare de călcat

Fiare de călcat uscate

Fiarele uscate sunt cele mai de bază modele de fier de călcat și sunt, de obicei, destul de ieftine. Sunt ușoare, au comenzi de bază, dar rareori au mai multe caracteristici.

Când călcați hainele cu un fier de călcat Philips uscat, trebuie să stropiți o cantitate mică de apă pe haine.

Fiare de călcat cu aburi

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Aceste fiare de călcat creează o presă mai lină și ajută la îndepărtarea cutelor de pe țesăturile de bumbac și in.

Fiarele de călcat cu aburi au în interior o mică cadă de apă, care produce abur pentru umezirea hainelor în timp ce apăsați. Acest tip de fier de călcat Philips este puțin mai scump decât fierul uscat. Pe lângă doar aceste funcții, fiarele de călcat cu abur sunt dotate cu caracteristici precum oprirea automată, mecanismul de autocurățare, protecția împotriva siguranței la căldură etc. Cu toate acestea, aceste caracteristici pot diferi în funcție de mărci și modele.

Fiare de călcat portabile

Acest tip de fier de călcat Philips este pentru călătorii frecvenți care doresc să-și păstreze hainele fără cute și întotdeauna prezentabile. În comparație cu fiarele de călcat standard sau cu o stație de călcat Philips, acestea sunt mai mici, mai ușoare și sunt ușor de transportat în geantă sau valiză. Fiarele de călcat portabile sunt disponibile în ambele tipuri, uscate și cu abur. Unele fiare de călcat portabile sunt chiar fără fir, ceea ce le face mai convenabile de utilizat.

Design și materiale

Fiarele sunt realizate din plastic dur și metal. Când cumpărați un fier de călcat Philips, cel mai important lucru de luat în considerare este dimensiunea mânerului. Un mâner prea mare poate fi inconfortabil atunci când o oră călcând. Alegeți un design care să vă fie confortabil.

Greutate

Fiarele cu baze metalice mari sunt mult mai grele. Majoritatea modelelor mai noi sunt ușoare și nu solicită prea mult brațul. Când cumpărați un fier de călcat Philips, puteți lua în considerare acest lucru, pentru a vedea dacă fierul pe care îl cumpărați este confortabil și ușor de ridicat. Fiarele de călcat cu abur pot fi puțin mai grele decât fiarele de călcat uscate.

Putere

Când alegeți un fier de călcat Philips, amintiți-vă că cu cât puterea este mai mare, cu atât și performanța este mai bună. Asta înseamnă că un fier de călcat de mare putere se va încălzi foarte repede și va ajuta la îndepărtarea cutelor cu ușurință. Cu toate acestea, un fier de călcat cu o putere mai mare este mai scump.

Tipuri de talpă

Talpa este, de asemenea, cunoscută sub numele de placă de încălzire, care este montată pe partea inferioară. În timp ce selectați un fier de călcat Philips, asigurați-vă că alegeți o talpă mai lată, cu vârf subțire. Acest lucru ajută să acoperiți mai multă suprafață peste țesătură și să ajungeți în pliuri strânse și sub nasturi. Cel mai important lucru de verificat este talpa metalică. De obicei, există patru metale diferite pentru talpă: aluminiu, ceramică, antiaderentă și din oțel inoxidabil.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscopul zilei, 5 decembrie 2021. Nativii din zodia Rac trec prin schimbări pe plan personal. Vărsătorii își răsfață partenerul de viață

In aceasta seara, de la ora 20:00, la “O noua sansa”: Cand indatoririle de mama par o povara…

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în “ROventura”: Periplu de poveste pe plaiuri argeșene

Horoscop 4 Decembrie 2021: astăzi, ești hotărât: totul sau nimic

ȘOCUL ANULUI despre PFIZER! Lovitură totală pentru cei vaccinați cu ambele doze. Au anunțat acum

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

E descoperirea momentului. O plantă otrăvitoare, leacul pentru COVID-19. Rezultatele din laborator sunt promițătoare

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies