Cum sa gatesti spanacul congelat: 4 retete rapide

Legumele congelate sunt foarte sanatoase, pot fi pastrate in congelator pe termen lung si se pot folosi pentru a face preparate gustoase.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Cum sa gatesti spanacul congelat: 4 retete rapide
Cum sa gatesti spanacul congelat: 4 retete rapide


In articol:

Spanacul congelat este foarte usor de pregatit, este plin de nutrienti si da un gust foarte bun. 

Daca nu stii cum sa gatesti spanacul congelat, iata cele mai simple solutii. In plus, nu trebuie sa stai sa-l cureti si sa-l speli frunza cu frunza!

Iti recomandam sa incerci aceste retete rapide si sanatoase cu spanac congelat si sa ne spui cum ti s-au parut.

Cum sa gatesti spanacul congelat:

 

1. Spanac si oua

 

Citeste si: Sfântul Andrei. Cele mai frumoase și originale mesaje pentru cei dragi - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Cele doua ingrediente merg de minune impreuna. Le poti folosi impreuna cu branza feta si condimentele preferate, ca sa obtii o tarta quiche delicioasa. Nu trebuie decat sa decongelezi spanacul, sa-l scurgi bine de apa si sa-l amesteci impreuna cu branza si ouale si apoi sa torni amestecul in crusta preferata si sa-l dai la cuptor. Mai poti folosi spanacul si in omlete sau fritatte, dupa ce l-ai scurs bine de lichid in prealabil.

Citeste si: Mancare de urzici de post. Ce nu stiai despre urzici

Citeste si: Reţete de post: Plăcintă cu spanac, urzici şi praz

Citeste si: Retete de post: Ciuperci umplute cu spanac

 

2. In smoothie-uri sau sucuri de legume

 

Poti folosi spanacul congelat in smoothie-ul de dimineata. Adauga-l impreuna cu niste fructe sau frunze verzi, unt din nuci sau seminte si pudra de proteine. Este o reteta simpla, super rapida, foarte sanatoasa si care iti va oferi multa energie.

Citeste si: Cum să prepari acasă o omletă ca la restaurant. Ingredientele surpriză pe care le poți folosi

 

3. In supe sau mancaruri

 

Poti folosi spanacul, alaturi de alte legume congelate, pentru supe sau tocanite. In felul acesta, adaugi un plus de fibre si vitamine unui fel de mancare obisnuit. In anumite preparate, asa cum sunt supele, il poti pune direct din punga, fara sa mai astepti sa se decongeleze. Daca vrei sa-l folosesti intr-o tocanita, atunci il poti adauga spre finalul timpului de gatire. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro.

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iulia Albu, revoltată pe anumite mame din showbiz: „Vedetele își folosesc copiii pe post de jucării din pluș”

Alertă meteo ANM! Ninsorile pun stăpânire pe România. Cod Galben de zăpadă în București și alte 7 județe

Dezastru pentru Delia Matache. Acuzații grave la adresa vedetei. Acum are probleme cu legea

Reteta de Paste: Briose cu banane si nuci

Prajitura cu ciocolata fara ou. Desertul delicios de la Jamie Oliver

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies