Cum sa iti amenajezi casa astfel incat sa ai locul tău special pentru relaxare

Autor: Amalia Florea

Fiecare persoană așteaptă să ajungă acasă după ce iese de la muncă pentru că acasă este oaza de relaxare și de liniște, de izolare de toată agitația orașului și izolarea de probleme. Amenajarea fiecărei case ține strict de ceea ce preferă cel care locuiește în locul respectiv.

Important este ca fiecare dintre noi să aibă parte de momente de relaxare zilnic, pentru a putea continua în același ritm alert zilnic, pentru a putea îndeplini toate sarcinile atât de acasă cât și de la locul de muncă.

În acest sens, atunci când îți amenajezi casa trebuie să ai în vedere un spațiu destinat ție, special pentru relaxare.

Fotoliul- perfect pentru detașare și detensionare

Multe persoane aleg să se întindă câteva minute pe pat după ce ajung acasă de la muncă. Totuși această practică nu este prea sănătoasă și poate fi cauza care duce la un somn agitat în timpul nopții sau imposibilitatea de a adormi. Atunci când stai în pat și pe timpul zilei, când vrei să adormi, corpul nu mai reacționează așa cum ar trebui. Patul trebuie să fie acel loc destinat doar somnului, pentru a avea cu adevărat parte de ore de odihnă optime.

Citeste si: A MURIT! Mulţi nici nu ştiau că este bolnavă... E doliu în muzica populară românească!- bzi.ro

Motiv pentru care specialiștii recomandă și renunțarea la televizorul din dormitoare. În living, unde este canapeaua poți sta și viziona emisiuni, iar în dormitor dormi. Pentru a nu fi tentat să stai în pat recomandat ar fi să amenajezi un spațiu doar pentru tine. În acest sens poți alege un fotoliu de masaj pe care să îl poziționezi într-un colț al camerei care să aibă grijă de fiecare mușchi din corpul tău, care să te ajute să te relaxezi și detensionezi când vii de la muncă.

Sunt multe variante disponibile pe piață și poți alege unul al cărui design se potrivește cu restul camerei.

Poate fi mica ta oază de relaxare, terapeutul tău de acasă, oricând la dispoziția ta. Într-un astfel de fotoliu îți poți petrece orele de relaxare, momentele în care vrei să citești în liniște o carte sau în care pur și simplu vrei să pui pe stop toată agitația din jurul tău.

Conceptul de work from home îți sună cunoscut?

A fost o perioadă în care munca de acasă era în toi. Conceptul de work from home a fost experimentat de foarte multe persoane care au realizat la momentul respectiv că nu au un spațiu special în casă în care pot sta liniștite să lucreze. Momente de genul acesta în care trebuie să lucrezi de acasă poate vor mai fi și cu siguranță nu vrei să te afli din nou în situația respectivă.

Alege astfel să amenajezi un mic colțișor al tău destinat muncii. Alege dintre variantele de mobilier birou pe cel care respectă toate cerințele tale. Sunt multe variante disponibile, chiar și birouri speciale pentru colț, astfel încât să economisești spațiu în casă.

Poți face orice schimbări acasă, care sunt chiar recomandate pentru a-ți spori confortul propriu în fiecare zi, pentru că meriți să te relaxezi.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Dezvăluirea lui Mitică Dragomir din viața de cuplu, care a uimit-o pe Denise Rifai: "Sunt cel mai prost bărbat care stă în fața ta"

Ce banc i-a spus Mitică Dragomir lui Nicolae Ceaușescu și a regretat. Reacția Elenei Ceaușescu l-a înspăimântat: "I-am spus soției că gata, ne curăță!"

Mitică Dragomir, amintiri dureroase din copilărie: "Aveam vreo 10 ani și mi-a băgat mama țigara aprinsă pe gât, că m-a prins fumând. De atunci nu beau, nu fumez"

2022 va fi un an plin de SUCCES pentru tine!

Se schimbă banii în România?! Mugur Isărescu a dat vestea cea mare: Aş vrea să înţelegeţi

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Cum arată femeia care a consumat doar fructe timp de 30 de ani: „Copiii mei nu au fost interesați niciodată de dulciuri” FOTO

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies