
Chiftele raw vegan Icre din caju, lapte vegetal, ceapa si condimente, salata de boeuf cu toate ingredientele traditionale, insa fara carne si cu maioneza de caju, dar si chiftelute raw vegane din seminte de floarea soarelui, seminte de canepa, rosii, usturoi si condimente se pot afla pe masa celor care opteaza pentru preparate de Craciun netratate termic si fara ingrediente de origine animala.
Cozonac raw vegan
“Piesele de rezistenta” care nu lipsesc de pe aproape nici o masa in ziua de Craciun sunt bineinteles sarmalele si cozonacii. Insa nici chiar cei care aleg varianta raw vegana pentru meniul din aceasta zi nu trebuie sa renunte la ele. Salata beuf raw vegan
Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro
Sarmalutele din nuci, seminte de floarea soarelui, morcov, ceapa, hrisca, condimente, varza murata si sos de rosii satisfac gustul oricarui gurmand, iar cozonacul foarte gustos din fulgi de ovaz, curmale, smochine, nuci, cacao, miere si mirodenii poate fi mancat fara grija unei indigestii sau a kilogramelor acumulate in exces dupa sarbatorile de iarna.
Mai multe detalii despre un meniu de Craciun raw vegan de cinci stele, sanatos, plin de gust si care … nu ingrasa pot fi obtinute accesand acest link.