Cum sa prelungesti orgasmul - VEZI cele mai bune ponturi

Cand atractia sexuala este foarte mare si nivelul de intimitate dintre cei doi parteneri este foarte ridicat, amandoi pot creste tensiunea sexuala astfel incat sa prelungeasca orgasmul femeii.

Distribuie pe:

fara descriere“Atunci cand iti folosesti si trupul si mintea in pat, te simti mai relaxat si mai intim cu partartenerul. In astfel de situatii, excitarea creste la maxim, motiv pentru care sexul devine tot mai bun”, a explicat profesorul doctor Logan Levkoff, educator sexual certificat.

“Cu cat incetinesti ritmul la inceput cu atat tensiunea sexuala si dorinta creste, motiv pentru care te vei bucura de un orgasm prelungit si mult la exploziv”, a adaugat specialistul care a venit si cu cateva ponturi care pot face climaxul sa dureze mai mult.

Inainte de sex


Cum nimic nu se intampla intr-o clipita, pune bazele unei partide incendiare de sex inca de dimineata. Trimite-i un mesaj excitant si indraznet inca de la primele ore ale diminetii. “Abia astept sa-mi smulgi hainele de pe mine!” sau “Ce ai de gand sa-mi faci diseara?” sunt doua variante, dar ideal este sa personifici mesajul in modul in care stii ca-l va starni cel mai bine.

Profesorul Ian Kerner, autor al cartii “She Comes Firt” atrage atentia ca scrisul si, implicit, cititul – asadar nu imaginile – “stimuleaza cel mai bine imaginaria in moduri pe care vizualul, imaginile deja servite nu reusesc sa o faca”.

Spre seara, cam cu o ora inainte de sex, fa o baie calda pentru a te relaxa. Nervozitatea si incordarea adunate in timpul zilei nu ajuta deloc la atingerea climaxului, ba mai mult, ingreuneaza obtinerea orgasmului. Din acest motiv, inainte de sex, relaxeaza-te cu o baie calda sau alt mod care stii ca te deconecteaza psihic si te inmoaie usor fizic dupa o zi grea.

Citeste aici continuarea


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate