Cum să rezolvi problema plicurilor rătăcite în scara blocului? Schimbă cutia poștală!

În scările de bloc suntem obișnuiți să vedem acea imagine clasică a cutiilor poștale numerotate, toate în set și de aceeași culoare.

Autor: Amalia Florea

Tendințele în ultimii ani se referă la cutiile poștale tot metalice, însă de forme mai impunătoare sau cel puțin mai sigure, de calitate superioară. Cei care nu reușesc să se pună de acord cu vecinii cu privire la această schimbare ajung să o facă din nevoie pe cont propriu, însă estetica, per total, va fi un minus. Cert este că o cutie poștală nouă vine cu o mai bună organizare a spațiului comun pe casa scării.

Despre cutii postale știm destul de puține, le asociem imediat cu diversele tipuri de informări primite prin clasica metodă. În mod special când vine vorba de a colabora cu instituții ale statului știm sigur că înștiințările vin prin poștă. Ce te faci însă cu vecini mai puțin prietenoși, cu o corespondență uitată printre etajele blocului? Schimbă cutia poștală și asigură-te că nu ai parte de înștiințări întârziate.

                                                      Cutii poștale la preț de producător

Românul este avid după ieftin și bun, dar rareori se întâmplă să și găsească așa ceva. În mod cert însă dacă interesul este despre cutii postale bloc găsește la Euromag variante mulțumitoare, în raport optim de calitate și preț.

Asta pentru că vorbim de posibilitatea de a achiziționa direct de la producător.

Euromag produce cutii poștale, atât în varianta standard, cât și personalizate. Adică mergi cu schița sau cu câteva idei pe care le ai și îți proiectezi modelul dorit. Desigur, o astfel de idee sună mai bine pentru cei care locuiesc la casă și nu depind de un design interior al scării de bloc, sunt mai liberi să își aleagă orice.

Pentru cei care au spațiul comun al scării de bloc pot fi alese cutiile poștale de tip modul, cu 4 până la 9 cutii poștale incluse.

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Ideal este ca toate cutiile poștale ce corespund locatarilor unui bloc să aibă design comun, aceeași culoare de asemenea.

De încadrarea acestora în spațiul disponibil depinde alegerea pe care o vei face- tip de modul ales din portofoliul celor de la Euromag.

                                               Atenția la detalii face diferența

Dacă te gândești de ce un astfel de efort pentru a alege o cutie poștală, ei bine să ne gândim pe termen lung la avantajele ce rezultă de aici. Ar tebui să fie sigure, de calitate, să reziste în timp. Cele de la Euromag sunt realizate din tablă de 0.8 mm, suficient de groasă și rezistentă, au închidere securizată cu yală și decupaje estetice, dar și funcționale, ce permit vizualizarea interiorului, dacă există sau nu ceva de verificat.

Orice comandă realizată la acest producător presupune transport gratuit, serviciu cu acoperire națională, inscripționarea este gratuită, iar garanția aferentă fiecărui produs este de 12 luni. În mod ideal completarea pe scara blocului a cutiilor poștale noi cu un avizier și suport pentru pliante te ajută să organizezi spațiul mai bine, ba chiar să creezi extra spațiu dacă aceste cutii poștale sunt compacte.

Cu fiecare detaliu de acest gen, cu fiecare aspect minuțios pus la punct nu faci altceva decât să te asiguri că vei primi corespondența unde trebuie și aceasta se nu rătăcește, uitată pe scări sau oriunde la vedere.

Contact:

Telefon: 0732 55 10 55

076 030 2010

Email: [email protected]

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Dezvăluiri neștiute până acum! Elena Ceaușescu le teroriza pe femeile de serviciu care aveau grijă de locuința ei: „Elena era afurisită”

Astazi, de Martisor, Kanal D implineste 14 ani!

Sugestii de stil pentru bărbați: cum să alegi și cum să porți șosetele

Horoscop Zilnic Luni 1 Martie 2021: Berbecii trebuie să fie cu băgare de seamă în privinţa deciziilor pe care le au de luat

Se dau bani mulți de la stat. Mii de români vor primi sumele imediat. Trebuie să depună cererile până pe 15 martie

Cine este fratele super celebru al lui chef Sorin Bontea? Nimeni nu a știut până acum

Ședința din Parlament a agitat spiritele. Cum a vrut PSD să îl umilească pe Orban

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies