Cum să rezolvi problema plicurilor rătăcite în scara blocului? Schimbă cutia poștală!

În scările de bloc suntem obișnuiți să vedem acea imagine clasică a cutiilor poștale numerotate, toate în set și de aceeași culoare.

Autor: Amalia Florea

Tendințele în ultimii ani se referă la cutiile poștale tot metalice, însă de forme mai impunătoare sau cel puțin mai sigure, de calitate superioară. Cei care nu reușesc să se pună de acord cu vecinii cu privire la această schimbare ajung să o facă din nevoie pe cont propriu, însă estetica, per total, va fi un minus. Cert este că o cutie poștală nouă vine cu o mai bună organizare a spațiului comun pe casa scării.

Despre cutii postale știm destul de puține, le asociem imediat cu diversele tipuri de informări primite prin clasica metodă. În mod special când vine vorba de a colabora cu instituții ale statului știm sigur că înștiințările vin prin poștă. Ce te faci însă cu vecini mai puțin prietenoși, cu o corespondență uitată printre etajele blocului? Schimbă cutia poștală și asigură-te că nu ai parte de înștiințări întârziate.

                                                      Cutii poștale la preț de producător

Românul este avid după ieftin și bun, dar rareori se întâmplă să și găsească așa ceva. În mod cert însă dacă interesul este despre cutii postale bloc găsește la Euromag variante mulțumitoare, în raport optim de calitate și preț.

Asta pentru că vorbim de posibilitatea de a achiziționa direct de la producător.

Euromag produce cutii poștale, atât în varianta standard, cât și personalizate. Adică mergi cu schița sau cu câteva idei pe care le ai și îți proiectezi modelul dorit. Desigur, o astfel de idee sună mai bine pentru cei care locuiesc la casă și nu depind de un design interior al scării de bloc, sunt mai liberi să își aleagă orice.

Pentru cei care au spațiul comun al scării de bloc pot fi alese cutiile poștale de tip modul, cu 4 până la 9 cutii poștale incluse.

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Ideal este ca toate cutiile poștale ce corespund locatarilor unui bloc să aibă design comun, aceeași culoare de asemenea.

De încadrarea acestora în spațiul disponibil depinde alegerea pe care o vei face- tip de modul ales din portofoliul celor de la Euromag.

                                               Atenția la detalii face diferența

Dacă te gândești de ce un astfel de efort pentru a alege o cutie poștală, ei bine să ne gândim pe termen lung la avantajele ce rezultă de aici. Ar tebui să fie sigure, de calitate, să reziste în timp. Cele de la Euromag sunt realizate din tablă de 0.8 mm, suficient de groasă și rezistentă, au închidere securizată cu yală și decupaje estetice, dar și funcționale, ce permit vizualizarea interiorului, dacă există sau nu ceva de verificat.

Orice comandă realizată la acest producător presupune transport gratuit, serviciu cu acoperire națională, inscripționarea este gratuită, iar garanția aferentă fiecărui produs este de 12 luni. În mod ideal completarea pe scara blocului a cutiilor poștale noi cu un avizier și suport pentru pliante te ajută să organizezi spațiul mai bine, ba chiar să creezi extra spațiu dacă aceste cutii poștale sunt compacte.

Cu fiecare detaliu de acest gen, cu fiecare aspect minuțios pus la punct nu faci altceva decât să te asiguri că vei primi corespondența unde trebuie și aceasta se nu rătăcește, uitată pe scări sau oriunde la vedere.

Contact:

Telefon: 0732 55 10 55

076 030 2010

Email: [email protected]

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Calendar ortodox 20 iunie 2021. Sărbătoare mare, duminică: Pogorârea Sfântului Duh sau Rusaliile

Semn divin apărut pe cer la înmormântarea preotului ucis de Covid-19! Un nor în formă de înger și-a făcut apariția desupra bisericii

Turiști străini rătăciți în drum spre Castelul Bran. Se aflau împreună cu caii lor în centrul istoric din Craiova

Anamaria Prodan nu recunoaște divorțul de Laurențiu Reghecampf

Calendar ortodox duminică, 20 iunie. Ce este INTERZIS TOTAL de Rusalii!

SCANDAL IMENS! Cine este femeia pentru care Laurențiu Reghecamf divorțează de Anamaria Prodan? Ea este motivul real al separării. Este BOMBA ANULUI

De ce nu se retrage Ludovic Orban. Șantajul din Războiul PNL-PNL continuă.

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies