Cum să te asiguri că baia ta este echipată cum trebuie? Iată 3 dintre piesele în care merită să investești

Autor: Amalia Florea

In articol:

Baia este locul în care, vrem sau nu să o recunoaștem, petrecem poate cele mai relaxante momente din zi.

Fiind un loc destinat relaxării și destinderii, adesea această încăpere este percepută ca fiind un sanctuar intim al liniștii, mai ales pentru cei care se declară fani înfocați ai băilor lungi cu spumă și lumânări parfumate. 

Ai vrea să ai parte de tot confortul posibil în camera în care îți petreci cele mai relaxante momente, dar nu știi exact care ar fi acele piese în care merită cu adevărat să investești atunci când îți reamenajezi baia? Iată 3 soluții ce îți vin în ajutor

O cadă mare

Tocmai ce au fost menționați împătimiții băilor relaxante, aceștia cu siguranță vor fi primii care vor opta pentru un astfel de accesoriu în baia lor, dând la o parte cabina de duș clasică, ce nu le permite să beneficieze de același confort precum o face o cadă mare de baie, care pe lângă faptul că oferă un moment de reconectare al sinelui și de eliberare de grijile cotidiene, arată și extrem de chic în orice baie ai pune-o.

Alege să investești într-o cada pe gustul tău, și bucură-te de beneficiile acesteia la fiecare spălare!

O mașină de spălat rufe

Citeste si: Ce trebuie să ai în portofel de Moș Nicolae 2022- kfetele.ro

Citeste si: Florica Boboi, adevărul despre experiența „Chefi la cuțite”. Ce a spus despre scandalurile din echipa roz- bzi.ro

Când vorbim despre un asemenea obiect, acesta se face remarcat în mod covârșitor pentru utilitatea și necesitatea sa. Uită-te pe site-ul celor de la altex.ro și găsește-ți modelul de mașină de spălat ce se pretează perfect atât dorințelor tale subiective, cât și bugetului și spațiului casei tale.

Investind într-un model performant, nu trebuie să mai stai cu grija hainelor tale  din materiale prețioase și a îngrijirii adecvată a acestora.

O oglindă mare

Chiar dacă ești o persoană plină de complexe fizice, ori te iubești așa cum ești, oglinda din baia ta poate juca un rol masiv în ceea ce înseamnă cunoașterea de sine și acceptarea propriei corporalități. Data viitoare când vei mai trece prin dreptul oglinzii tale, alege să te privești, fără teama, din cap până în picioare și bucură-te de sănătatea pe care corpul tău ți-o oferă în fiecare zi. Cu kilograme în plus, ori în minus, cu piele fermă, ori plină de vergeturi, uscată, ori uleioasă, corpul tău este motivul pentru care tu îți poți duce la îndeplinire task-urile din fiecare zi, așadar, ai putea încerca să începi, de acum încolo, să practici un anumit timp pe zi pentru a învăța să fii recunoscătoare de toată forța pe care corporalitatea ta ți-o oferă, în mod gratuit.

Acest obicei al recunoștinței, odată învățat într-o arie a vieții tale, va putea fi ușor implicat și în restul părților ce îți macină sufletul zi de zi.

Obiectele de care ne înconjurăm pot fi și însuflețite, dacă noi ne dorim să le dăm această putere. Investește în ceea ce este important pentru tine, și bucură-te de roadele muncii tale cu fiecare ocazie!

Surse foto:pixabay.com

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Ce a detestat Jenna Ortega, din serialul Wednesday, la România: „Nu m-am așteptat niciodată să filmez acolo!” Părerea actorilor despre țara noastră

Ce acatist se citește în Postul Crăciunului 2022? Vezi de ce e bine să citești rugăciuni în Postul Nașterii Domnului

Unde s-a născut Moș Nicolae? Află care este povestea bătrânelului care lasă cadouri în ghetuțe

7 zodii vor avea stea în frunte în anul 2023

Este cutremur total în UNGARIA chiar acum! Vestea cruntă venită chiar acum de LÂNGĂ ROMÂNIA

“În perioada în care am aflat diagnosticul, scăpam obiecte de mână!”. Dezvăluirile artistei Adda, cu privire la boala de care suferă

Rugăciune de Sfântul Nicolae. Vei avea sănătate și belșug tot anul viitor

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies