Stiri

Cum sa te intelegi cu soacra in functie de zodie: care sunt zodiile compatibile?

Cum sa te intelegi cu soacra in functie de zodie: care sunt zodiile compatibile?

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Astrologii au urmarit trasaturile de caracter ale fiecarei zodii in parte si au trasat cateva directii care te pot ajuta sa gestionezi relatia cu soacra.


Cum sa te intelegi cu soacra in functie de zodie: BERBEC

Persoanele din zodia Berbec ar trebui sa fie atente daca au o soacra din zodia Varsator. Soacra Varsator este atenta la felul in care te comporti cu cei din jur si considera ca daca esti lipsit de maniere sau rautacios cu oamenii, la fel ii vei trata si copilul. Pentru soacrele din celelalte zodii este recomandata o relatie de respect reciproc care va duce la o atmosfera de intelegere.


Cum sa te intelegi cu soacra in functie de zodie: TAUR

Cei din zodia Taur ar trebui sa aiba grija daca au o soacra din zodia Balanta. Pentru ca ambele zodii sunt incapatanate, pot iesi scantei.


Cum sa te intelegi cu soacra in functie de zodie: GEMENI

Pentru cei din zodia Gemeni, cea mai dificila soacra este din zodia Capricorn. Pentru ca Gemenii sunt conservatori, o soacra Capricorn va fi scoasa din minti cand o sa vada ca ea este mai deschisa la nou decat nativii din Gemeni.


Cum sa te intelegi cu soacra in functie de zodie: RAC

Intre zodiile Rac si Berbec nu exista compatibilitate in ceea ce priveste relatia cu o nora-soacra. Soacra din zodia Berbec pune la suflet orice, de aceea este de evitat orice discutie in contradictoriu.


Cum sa te intelegi cu soacra in functie de zodie: LEU

Soacrele din zodia Sagetator cauta o nora sau un ginere fara personalitate, ceea ce nu este cazul nativilor din zodia Leu. Tocmai de aceea o relatie cu o soacra Sagetator este greu de gestionat pentru un Leu.


Cum sa te intelegi cu soacra in functie de zodie: FECIOARA

Nativii din Fecioara incearca sa faca pe plac tuturor, insa unei soacre din Scorpion este greu sa ii intri in gratii asa ca ar trebui sa te obisnuiesti ca nu poti multumi pe toata lumea.


Cum sa te intelegi cu soacra in functie de zodie: BALANTA

Pentru persoanele din Balanta este aproape imposibil de ajuns la un numitor comun cu o soacra Fecioara, oricat de mult ar incerca Balantele sa lucreze la aceasta relatie.


Cum sa te intelegi cu soacra in functie de zodie: SCORPION

Mamele din zodia Rac sunt foarte dedicate propriilor copii. Ar fi bine sa nu zici nimic de rau despre copilul ei, daca ai o soacra Rac pentru ca nu va veti intelege niciodata.


Cum sa te intelegi cu soacra in functie de zodie: SAGETATOR

Soacra din zodia Pesti este o mare problema pentru nativii din Sagetator. Pentru ca au caractere asemanatoare, de multe ori pot ajunge sa aiba conflincte.


Cum sa te intelegi cu soacra in functie de zodie: CAPRICORN

Soacra Leu este piatra de incercare pentru Capricorni. Atat timp cat ii respecti regulile, lucrurile pot functiona normal.


Cum sa te intelegi cu soacra in functie de zodie: VARSATOR

Atunci cand zodiile Varsator si Gemeni se intalnesc, lucrurile pot degenera. Atat timp cat esti relaxat cu o soacra din zodia Gemeni, puteti ajunge sa va intelegeti.


Cum sa te intelegi cu soacra in functie de zodie: PESTI

Incapatanarea soacrei din zodia Taur va scoate din minti pe orice nativ din zodia Pesti, asa ca multa rabdare daca te afli intr-o astfel de ipostaza.

Galerie foto 
Setări confidențialitate