Cum sa te razbuni dupa ce te-a inselat, ca sa-ti treaca repede

Indiferent cat de impaciuitoare din fire este o persoana, atunci cand este inselata de partener, tot are impulsuri de razbunare. Dar actele de razbunare trebuie comise cu cap!

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereO despartire care survine in urma infidelitatii partenerului este marcata de mai multa furie decat una care are loc pe fondul instrainarii parternerilor. Mai mult, inselatul in cuplu atrage dupa sine dorinta de razbunare. Exista o mie de moduri de a te razbuna pe cel care te-a inselat, acestea putand varia de la persoana la persoana, de la natura relatiei incheiate la individul/a care a jucat rolul amantului sau al amantei.

Insa exista cateva cai de razbunare care n-au cum sa dea gres, indiferent de relatie.

1. Treci peste

Daca a existat macar o farama de afectiune in relatie, este partenerul inselat sa nu treaca prin momente de dor si de singuratate atunci cand se gandeste la persoana pe care a pierdut-o. In astfel de cazuri, una dintre cele mai eficiente metode de razbunare este dovedirea faptului ca cel caruia i s-au pus coarne a trecut peste durere. Asadar, daca vrei sa te razbuni pe cel care te-a inselat, fa in asa fel incat sa aiba macar impresia ca tie ti-a trecut, chiar daca inca mai suferi in sinea ta. Posteaza pe Facebook melodii vesele pe care sa le vada si el, pune poze cu tine distrandu-te in oras sau cu tine intr-o excursie in care ai fost chiar dupa despartire, arata-te binedispusa atunci cand vorbesti cu prieteni comuni pentru ca, invariabil, starea ta de bine va ajunge si la urechile fostului partener care a calcat stramb.

2. Iesi in oras cu prietenii comuni

Nu fugi de prietenii comuni pe care ii aveti, chiar daca unii dintre ei erau mai apropiat de partenerul infidel decat de tine. Fa in asa fel incat sa iesi in oras cu cativa, iesire in care sa debordezi de bunadispozitie. Cand va afla ca tu ai petrecut o noapte in oras simtindu-te bine, in loc sa-ti plangi in pumni, se va revolta in sinea lui, chiar daca nu o va recunoaste. Toti oamenii, din firea lor, isi doresc in secret ca fostul partener sa nu-l poata uita, sa se gandeasca des la el, sa ii simta dorul. Cand cel care te-a inselat va afla ca mintea ta numai la el nu a stat si, mai mult, ai aratat prietenilor comuni pe care ii aveti ca te simti bine si ca aproape nu-ti mai pasa de el, cu siguranta va fi incercat de un nod in piept si de furie.

3. Vinde un obiect scump detinut de cel care te-a inselat

Pentru persoanele care vor sa-si infurie partenerul adulterin, exista cai mai putin conventionale de razbunare. Sa zicem ca fostul tau iubit are un costum, un ceas sau un dispozitiv GPS la masina foarte scump. Vinde macar un obiect de valoare detinut de el si pastreaza banii ca „despagubire”. Mai mult, nu-i oferi nicio explicatie pentru fapta ta, nu-i spune ca ai vrut sa te razbuni pe el, ci ca pur si simplu ai considerat ca ai nevoie de banii astia si ai considerat cea mai buna metoda de a-i obtine sa-i vinzi obiectul X. Evident, vanzarea trebuie sa aiba loc fara stirea lui. Va fi negru de furie, iar tu vei avea satisfactia razbunarii.

Citeste aici mai multe!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate