Cum se alintă Livian și Bianca de la „Puterea dragostei”: „Unul dintre motivele pentru care m-am îndrăgostit...”

Livian și Bianca de la Puterea dragostei s-au dat de gol. Cum se alintă.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Lucrurile par să fie din ce în ce mai serioase între Bianca și Livian de la Puterea dragostei. După ce a lăsat să se înțeleagă faptul că nu mai are nimic de a face cu Andreea, Livian a început să se apropie tot mai mult de Bianca, iar aceasta l-a invitat săptămâna trecută și la întâlnirea privată.

Imaginile cu cei doi pe care amândoi le postează pe rețelele de socializare îi dau de gol pe concurenți că există o chimie puternică între ei, iar faptul că deja au început să se alinte nu face decât să confirme faptul că Livian și Bianca sunt gata pentru a începe o poveste de dragoste.

Într-un live, atunci când s-a întrerupt transmisiunea, Bianca a început să îi spună: „mă auzi, pui, mă auzi?”, acest cuvânt trădându-i Biancăi sentimentele.

În plus, zilele trecute Bianca a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie alături de Livian, alături de cuvintele: „Aceleași culori, aceleași gânduri, aceleași sentimente”, iar fiul lui Nelson a reacționat imediat:

„Tu ești cea pe care o vreau în viața mea”.

De asemenea, tot el i-a mai spus: „Unul dintre motivele pentru care m-am îndrăgostit de tine, ești o femeie minunantă! Te sărut, crevețel", i-a spus Livian.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate