Cum se distrează fosta soţie a lui Remus Truică în vacanţe exclusiviste! Irina a dat o raită prin Monte Carlo, Dubai, Mykonos şi Roma! FOTO

Din fotografii se vede cum se distrează fosta soţie a lui Remus Truică în vacanţe exclusiviste.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

E clar cum se distrează fosta soţie a lui Remus Truică în vacanţe exclusiviste. Irina, care s-a despărţit în 2016 de afacerist, după un divorţ care a durat aproape 5 ani, a rămas cu vila din Caraibe, cu un iaht, dar şi cu o reşedinţă la Monte Carlo, acolo unde locuieşte alături de cele două fiice ale sale.

Citeste si: Remus Truica a "purtat" peste 20.000 de euro la cinematograf! Ceasul a fost punctul forte | VIDEO

Citeste si: Remus Truica si-a baut cafeaua cu Melania Trump, pe malul oceanului? "Am petrecut cateva ore intr-o duminica superba"

Citeste si: Remus Truica, dezvaluiri in premiera despre divortul de fosta sotie: "Am trecut prin toate, de la pierderi de sarcina la boli venerice! Atata mizerie n-am crezut ca pot trai"

Cum se distrează fosta soţie a lui Remus Truică în vacanţe. Prietenii au complimentat-o pe Irina

Irina îşi petrece timpul liber în vacanţe, profitând din plin de statutul de femeie liberă. Recent, ea a vizitat Mykonos, Roma şi Dubai, postând fotografii din locurile exclusiviste prin care a trecut. Mai mult, Irina a fost complimentată de prieteni pentru felul în care arată. (vezi cum arată actuala iubită a lui Remus Truică)

Cum se distrează fosta soţie a lui Remus Truică în vacanţe. Irina şi Remus au probleme cu legea

Amicii ştiu cum se distrează fosta soţie a lui Remus Truică în vacanţe. Irina şi fostul ei soţ au probleme serioase cu legea. Autorităţile le-au pus sechestru pe conturi bancare, terenuri şi imobile, inclusiv palatul şi domeniul de la Snagov. Se urmăreşte recuperarea a 35 de milioane de euro, bani pe care Remus Truica i-ar fi obţinut de la bănci cu ajutorul unor documente false.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: