Cum se distreaza Prodanca in zilele libere! Impresara da o fuga cu avionul in  Dubai pentru a se aventura pe partia de ski din cel mai mare mall din oras!  

Prodanca s-a adaptat perfect vietii din Arabia Saudita, in plus, ea nu rateaza nicio ocazie de a vedea si frumusetile din alte zone arabe, inclusiv din Dubai, unde prefera sa mearga intr-un anumit mall pentru cumparaturi si distractie.

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriereAna Maria Prodan a decis sa plece alaturi de sotul ei in Arabia Saudita, pentru a fi impreuna in perioada in care Reghe va antrena pe Al-Hilal! Impresara a adoptat toate traditiile zonei, insa, isi permite si luxul de a face si cateva escapade in Dubai, acolo unde este locul de distractie si de shopping.

fara descrierePartia de ski din mall Emiratesfara descriereSurse din preajma carismaticei femei sustin ca, in zilele libere ale antrenorului roman, ea prefera sa ia avionul pana in Emirate si sa aventureze in Mall Emirates! De acolo, vedeta isi cumpara cele mai noi colectii de la firmele de top, insa nu rateaza si o plimbare cu saniuta pe partia artificiala din incinta locatiei.

fara descriere“In Dubai, exista o partie de ski in toata regula, chiar in mall, in care te simti ca in perioadele de iarna din Poiana Brasov! Intrarea intr-o asemenea zona costa destul de mult, in jur de 50-60 de euro pe zi, dar merita toata distractia! Este singura din lume si arata fantastic! Poate din acest motiv, Prodanca, impreuna cu Laur jr. nu o ocolesc niciodata cand vine la Dubai”, au spus prietenele vedetei.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate