Cum se distruge un BMW, varianta Galați! Filmare violentă și absurdă în care un șofer lovește în mod repetat automobilul rivalului său

Un nou incident, la fel de bizar ca cel în care bolidul Loredanei Chivu a fost incendiat, a avut loc la Galați.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Incident extrem de grav la galați, acolo unde șoferul unui automobil Skoda cu numpr de București a făcut praf un BMW în mod intenționat. Bărbatul a lovit în mod voit și repetat mașina care staționa pe o stradă din Galați, fără să-i pese că partea vtămată îl filma și chema poliția.

Potrivit IPJ Galați,  bărbatul de 51 de ani a reclamat la numărul de urgență 112 că este agresat în trafic de un alt bărbat, de 37 de ani. Polițiștii au sosit la fața locului și au constatat că cel care sunase la 112 lovise, de fapt, cu masina pe care o conducea, autoturismul de lux- marca BMW, condus de cel pe care îl indicase drept agresor, bărbatul de 37 de ani.

Citeste si: Alte trei decese ale unor persoane confirmate cu coronavirus! Bilanţul în România ajunge la 926

Citeste si: VIDEO Scandal intr-un bloc din Galati! Barbatul pus pe harta, calmat de un politist cu spray lacrimogen! "Ba, eu cunosc legile"

Citeste si: "A inceput sa scuipe sange" - Focar de coronavirus in trei judete din Romania

Polițiștii au stabilit că între cei doi bărbați avusese loc o altercație legată de o femeie, care, în urmă cu o zi, făcuse plângere la Poliție pentru hărțuire din partea bărbatului de 51 de ani.  De altfel, acesta a şi primit interdicție, pentru patru luni de a se apropia la mai puțin de 100 de m față de femeie.

Polițiştii efectuează cercetări pentru distrugere, pe numele bărbatului de 51 de ani. De asemenea, se efectuează cercetări pentru loviri și alte violențe și pe numele bărbatului de 37 de ani, șoferul BMW-ului.

Weeendul trecut, mașina Loredanei Chivu a fost incendiată din greșeală într-un sat din Vrancea de către o femeie care a crezut că automobilul îi aparține amantei soțului ei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate