Cum se înțelege, de fapt, Adrian Minune cu ginerele său: „Indiferent câtă avere sau bogăţie ar avea...”

Cum se înțelege Adrian Minune cu Bogdan Căplescu, ginerele său.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


In articol:

Mai sunt doar câteva săptămâni până când Carmen Minune va deveni mamă pentru prima oară. Tatăl vedetei, Adrian Minune, a vorbit despre relația pe care o are cu ginerele său.

Artistul a dezvăluit că are o relație extrem de bună cu Bogdan Căplescu, cel care se pregătește intens pentru cariera de avocat.

La mine în telefon este trecut Bogdan, băiatul meu mai mare. Este un băiat excepţional, indiferent câtă avere sau bogăţie ar avea. El se trezeşte din somn, îşi face lecţiile pentru facultate, el şi munceşte. Da, am zis să fie pentru mine cineva să mă apare ( n.r Bogdan va deveni avocat) şi aşa pentru că, în ziua de azi, e o modă! E o modă să mac-mac-mac! Opinia mea e că s-au cunoscut foarte bine", a spus Adi Minune în cadrul unei emisiuni TV.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Carmen Tănase a ajuns de urgență pe mâna medicilor: „Nu mai puteam merge...”

Citeste si: Mara Bănică a leșinat în public, în bancă! ”Cinci zile nu am mâncat nimic”

Citeste si: Liviu Vârciu, din nou tătic? ”Ne-ar plăcea să fie băiețel”

„Este un soţ foarte grijuliu cu Carmen. O iubeşte enorm de mult. De când se trezeşte până adoarme o sună să vadă ce face, cum se simte. A mers împreunpă cu ea de fiecare dată la medic, la analize, la ecografii, adică este soţul şi ginerele perfect", a spus și soţia lui Adi Minune.

Adrian Minune își schimbă numele

Imediat după ce va deveni bunic, Adrian Minune vrea să își schimbe numele. Astfel, după ce ani de zile a fost cunoscut ca Adrian Copilul Minune, apoi Adrian Minune, fanii săi vor avea o mare supriză.

„O să-mi iau alt nume în august, o să mă trec Bunicul Minune. Cine-l vrea pe Bunicul, alo, da, tataie. Din zece în zece ani, cum se schimbă metabolismul, aşa se schimbă şi viaţa noastră",  a mai spus artistul în cadrul aceluiași interviu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate