Cum se numeşte boala de care suferă DJ Wanda? A dezvăluit totul

DJ Wanda a petrecut câteva zile în Turcia, unde a fost supusă unor ample investigaţii după ce s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Acum, însă, ea a dezvăluit de ce boală suferă.

Autor: T.S.

Invitată în cadrul unei emisiuni, ea a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut şi, mai mult de atât, a dezvăluit despre ce boala este vorba.

”Îmi dau seama cât de important este să ai la tine sufletul, mi-a zis Andreea de multe ori. Sunt puternică. Am multe de povestit şi nu vreau să trec atât de simplu şi atât uşor peste perioada asta.

Parcă eram într-o croazieră la hotel. Cu ce mă lupt e mult de luptă. E vorbă despre o boală cronică. Nu e ceva simplu. E o boală destul de rară.”, a declarat DJ Wanda în cadrul unei emisiuni TV.

DJ wanda a fost ajutată de nimeni alta decât Andreea Marin să ajungă în Turcia, după cum a mărturisit atunci când a anunţat pe Facebook că se întoarce în ţară.
 

”AndreeaMarin a fost lângă mine pe toată durata acestei suferinţe şi m-a ajutat în lupta mea, astfel am ajuns aici la Acibadem. Voi fi şi eu alături de ea şi de oamenii frumoşi şi deosebiţi la Gala Atipic Beauty de mâine seară, de la Palatul Parlamentului. În povestea mea de viaţă cred că se vor regăsi mulţi dintre voi, pe care îmi doresc să-i ajut la rândul meu cu ce îmi stă în putinţă, măcar cu un sfat.

Vreau să dau un sens acestei experienţe, nimic în viaţă nu e întâmplător.

 

Vă mulţumesc pentru iubirea cu care m-aţi înconjurat! Va iubesc! Pe curând! Wandutza”, a scris artista pe Facebook în urmă cu doar câteva zile!

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Shannen Doherty, mărturisire sfâşietoare: ”Cancerul are atât de multe faze: şoc, negare, acceptare, furie, frică…”

Vandici a inceput sa planga! Concurentele de la "Bravo, ai stil!" au incins hora pe "Ia-ti, mireasa, ziua buna"- Ilinca s-a pierdut: "Aoleu, ce de...

Decizie incredibilă luată de fanii Denisei Răducu! Ce vor să facă la câteva luni de la moartea regretatei artiste

Cătălin Moroșanu și-a pus sănătatea în pericol la „Survivor”

Chiar acum este RĂZBOI! Zeci de rachete au fost lansate

Lavinia Pârva rupe tăcerea: divorțează de Ștefan Bănică? A bătut-o acesta crunt și pe ea? Vedeta a decis să spună adevărul

Credincioșii sunt îngenuncheați. Incendiu catastrofal în toiul nopții. VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies