Cum se pregătesc vedetele pentru examenul de maturităţii! Barbie de România excelează la materia...”reţele de socializare”

A treia oară putea să fie cu noroc pentru Barbie de România, dar, după două eşecuri... totale, anul trecut, blondina s-a hotărât să dea examenul maturităţii... la Milano! Parcă susţine BAC-UL la postat fotografii din cluburile în vogă.

Autor: T.S.

Examenul de Bacalaureat le dă bătăi mari de cap tinerilor. Dacă unii sunt stresaţi că nu ştiu cum să facă să memoreze tot ce au învăţat în ultima perioada…alţii tratează acest pas în viaţă cu foarte multă relaxare.

Barbie de România, de exemplu, se pare că s-a lăsat păgubaşă în ce priveşte examenul maturităţii. Anul trecut, pe vremea această, declara sus şi tare că totul este o nedreptate.

Că rezultatele sunt prea mici pentru cât învăţase ea...

”La română chiar nu mă aşteptăm, a fost un şoc. Nu mă aşteptăm. Am făcut constestaţie ”, mărturisea Barbie de România.


Contestaţia a făcut şi tot nu a trecut nici de prima, nici de a două sessiune de BAC. Soarta pare să nu fi fost de partea ei şi... gata!

Pregătirea pentru examenul maturităţii a fost temeinică şi... pe toate planurile, ne ar?tA atunci Barbie de România.

Dar... asta a fost anul trecut. Acum, în perioada examenelor, diva le arată fanilor virtuali că are altă metodă de a se relaxa. O mică vacanţă în Milano, cu vizite scurte prin localuri scumpe şi distracţii în cluburile la modă. Doar e vedetă...şi trebuie să se respecte!

Barbie nu şi-a uitat prietenii şi colegii de şcoală! Ea le-a transmis gânduri bune şi de încurajare prin postările ei.

Ba o fotografie de la o cină simandicoasă, ba o poză cum se răcoreşte în centrul oraşului. Ce mai, aceastea sunt valurile tinereţii pentru Barbie de România. De alte vedete de la noi... nici că mai auzi ceva în această perioada. Nicole Cherry şi Ilinca de la Eurovision, de exemplu, niciuna nu mai postează nimic până când nu trece examenul pe care îl au de susţinut acum! Le urăm şi noi succes!

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

O jurnalistă de la noi diagnosticată cu cancer, mesaj sfâşietor: ”Te rog, nu mă lăsa să mor!” Boala s-a extins la plămâni şi are nevoie de ajutor

ULTIMA ORA! Un avion cu 116 persoane la bord a disparut de pe radare

Fostul primar din Eforie, gasit mort intr-o camera de hotel!

Mâine este obligatoriu să ai o KARMA pozitivă! Te va influența tot anul

UMILINȚĂ cruntă pentru Ion Țiriac! S-a întâmplat chiar de ziua lui

BOMBA! S-a aflat cine este IUBITA secreta a lui Smiley! Gina Pistol, in stare de soc. E SCANDAL imens

Există viață după moarte? Un bărbat povestește cum a trecut de cealaltă parte și ce a văzut

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies