Cum se simte Ioana Boureanu după ce a fost bătută în club! Tatăl ei a dezvăluit totul

Cristian Boureanu, tatăl Ioanei Boureanu, a spus care este starea fiicei sale după ce a fost bătută într-un club de fițe.

Autor: A.I.

In articol:

  „Ioana este bine acum și își vede de viața ei. I-am serbat ziua de naștere, iar acum se pregătește pentru Bacalaureat. Este anul ei, încă nu știm la ce facultate va studia, dacă o să fie în străinătate sau în țară. Știu doar că Ioana se pregătește intens”, a declarat Cristian Boureanu pentru Click.

  Citeste si: „Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o- kfetele.ro

  Ioana Boureanu a fost recent bătută crunt într-un club exclusivist din Capitală. Ioana se afla la majoratul unei prietene bune. Tânăra a mers la toaletă, acolo unde s-a întâlnit cu trei tinere de etnie rromă care s-au luat de fiica fostului politician. După primele trânte în toaleta clubului din București, fiica lui Cristian Boureanu a mers la farmacie pentru a-și pansa rănile, dar când s-a întors înapoi în club, cu speranța că cele trei fete au dispărut din raza lor, i-a fost spart un pahar în cap, ajungând de urgență la spital.

  Filmul evenimentelor, demn de producții de acțiune

  Incidentul a pornit de la un conflict verbal dintre cele trei fete de etnie rromă care au luat-o pe fiica politicianului la bătaie, chiar în toaleta clubului.

  Tânăra venise la toaletă și a cerut să i se facă loc, iar la scurt timp aceasta a primit o palmă din partea uneia dintre cele trei fete. Apoi, toate au tăbărât pe ea, lovind-o cu pumnii și cu picioarele. Doar că cele trei au continuat scandalul la puțin timp, motiv pentru care, la întoarcere, Ioana, fiica lui Cristian Boureanu, s-a întâlnit iar cu cele trei fete de etnie rromă.
  Trecând pe lângă ele, fetele i-au spart un pahar din sticlă în cap. Ioana Boureanu a ajuns la Spitalul de Urgență cu capul spart, iar medicii au ras-o pe o parte pentru a putea să-i aplice cele patru copci pentru a opri sângerarea, Cristian Boureanu ducând-o la IML, pentru a se constata cât de grave sunt rănile suferite.

  Distribuie pe:
  Galerie foto 
  Abonează-te pe

  Citește și:

  Laura Dincă și Cristian Boureanu, înzăpeziți! S-au pozat cu mașina de deszăpezire

  Noi informații despre starea de sănătate a fiicei lui Cristian Boureanu! Fostul politician vrea să grăbească procesul penal

  Cristian Boureanu, declarații șocante depre cei care i-au agresat fiica, in club! ”Cineva trebuie să plătească”! Ce spune despre bătăuși, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro

  Ana Pîrvulescu, adevărul despre tatăl său. El este singurul din familie care nu este persoană publică. Cu ce se ocupă bărbatul? ”Stă în umbră”

  Informație pentru cei care stau la aceeași ADRESĂ DIN BULETIN! Anunț oficial de la Guvern

  De ce să pui sare în mașina de spălat rufe: trucul mai puțin cunoscut care te ajută să economisești timp și energie

  Oana Roman a rămas cu ochii în soare. Marius Elisei a plecat de acasă. Definitiv!

  Cristian Boureanu, declarații șocante depre cei care i-au agresat fiica, in club! ”Cineva trebuie să plătească”! Ce spune despre bătăuși, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro

  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Cookies