Cum se simte Ioana Boureanu după ce a fost bătută în club! Tatăl ei a dezvăluit totul

Cristian Boureanu, tatăl Ioanei Boureanu, a spus care este starea fiicei sale după ce a fost bătută într-un club de fițe.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere


In articol:

  „Ioana este bine acum și își vede de viața ei. I-am serbat ziua de naștere, iar acum se pregătește pentru Bacalaureat. Este anul ei, încă nu știm la ce facultate va studia, dacă o să fie în străinătate sau în țară. Știu doar că Ioana se pregătește intens”, a declarat Cristian Boureanu pentru Click.

  Ioana Boureanu a fost recent bătută crunt într-un club exclusivist din Capitală. Ioana se afla la majoratul unei prietene bune. Tânăra a mers la toaletă, acolo unde s-a întâlnit cu trei tinere de etnie rromă care s-au luat de fiica fostului politician. După primele trânte în toaleta clubului din București, fiica lui Cristian Boureanu a mers la farmacie pentru a-și pansa rănile, dar când s-a întors înapoi în club, cu speranța că cele trei fete au dispărut din raza lor, i-a fost spart un pahar în cap, ajungând de urgență la spital.

  Filmul evenimentelor, demn de producții de acțiune

  Incidentul a pornit de la un conflict verbal dintre cele trei fete de etnie rromă care au luat-o pe fiica politicianului la bătaie, chiar în toaleta clubului. Tânăra venise la toaletă și a cerut să i se facă loc, iar la scurt timp aceasta a primit o palmă din partea uneia dintre cele trei fete. Apoi, toate au tăbărât pe ea, lovind-o cu pumnii și cu picioarele. Doar că cele trei au continuat scandalul la puțin timp, motiv pentru care, la întoarcere, Ioana, fiica lui Cristian Boureanu, s-a întâlnit iar cu cele trei fete de etnie rromă. Trecând pe lângă ele, fetele i-au spart un pahar din sticlă în cap. Ioana Boureanu a ajuns la Spitalul de Urgență cu capul spart, iar medicii au ras-o pe o parte pentru a putea să-i aplice cele patru copci pentru a opri sângerarea, Cristian Boureanu ducând-o la IML, pentru a se constata cât de grave sunt rănile suferite.

  Galerie foto 
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate