Cum se simte mama Lorei la jumatate de an de cand i-a fost extirpat sanul stang  

Desi are vesnic zambetul pe buze, radiaza de fericire si arata impecabil, in urma cu jumatate de an cantareata Lora a traversat un moment de cumpana cumplit.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereLora si mama saTotul a inceput in urma cu un an si jumatate, cand mama artistei a mers la un control de rutina si medicii au avut suspiciuni si au trimis-o sa isi faca o serie de investigatii amanuntite la sani. Specialistii se temeau ca ar fi vorba despre formatiuni canceroase la nivelul sanului stang, in urma examinarii amanuntite diagnosticul fiind confirmat. fara descriereA urmat sedintele chinuitoare de chimioterapie la un spital din Iasi si, in ciuda tuturor eforturilor familiei, intr-un final, pacienta a ajuns, dusa chiar de catre fiica sa, de Lora, la o clinica renumita din Turcia unde a fost operata. Din nefecirire, in timpul interventiei chirurgicale, vazand cum arata locul afectat dupa ce l-au deschis, medicii au luat decizia ca cel mai bine ar fi ca femeii sa ii fie extirpat tot sanul. Au existat insa si doua vesti bune: respectand acest procedeu cancerul era inlaturat si nu mai afecta si alte organe, iar reconstructia de san putea fi facuta si in Turcia si in Romania. fara descriereAsa arata mama Lorei dupa interventia de mare finete suferita la clinica turcaOperatia a decurs perfect si pericolul a fost inlaturat cu succes, astazi, mama Lorei traind fericita si bucurandu-se alaturi de cei doi copii ai sai. “Doamna se simte foarte bine. S-a refacut foarte repede. Au trecut cateva luni bune de la interventia sa, dar de reconstructia de san nici nu vrea sa auda, desi, de cateva luni, statul roman suporta integral costurile acestor operatii. E optiunea fiecaruia. Daca vrei accepti, daca nu, nu. Dansa se pare ca face parte din cea de-a doua categorie. A acceptat ceea ce I s-a intamplat si merge mai departe!”, ne-a declarat o persoana din anturajul femeii.

Si-a bagat prietenii in sperieti! Lora sfatuita sa-si faca urgent ecografie si mamografie dupa ce mamei sale i-a fost taiat un san

Lora face dezvaluiri cutremuratoare! "Mamei mele i-a fost taiat sanul! I s-a facut o operatie de mastectomie totala la sanul stang. Am fost ajutata de un psiholog ca sa depasesc momentul"

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate