Cum și-a bătut joc Abi Talent de munca unui pictor! Povestea puștiului care a lucrat o lună să-i facă portretul și a primit o înjurtură și un block

Abi Talent a jignit un tânăr artist care a muncit o lună pentru a-i face acestuia portretul.

Autor: Radu Constantin

In articol:

O nouă arogană marca Abi Talent: puștiul-fenomen al Youtube-ului l-a jignit și l-a umilit pe Yanko, un tânăr artist care a muncit 100 de ore la un portret cu acesta.

Yanko a povestit pe contul lui de socializare că a discutat inițial cu Abi și i-a propus acestuia să-i facă un portret, în schimbul unei mici promovări pe profilul lui de Instagram. Yanko spune că a încercat să-l impresioneze și mai mult pe Abi, legând o fotografie mai puțin reușită a lui Abi, să o îmbunătățească ”din creion” și să creeze astfel un portret care să-l dea pe spate pe idolul adolescenților.

Cum și-a bătut joc Abi Talent de munca unui pictor! Înjurat și block: ”Ce p... mea?”

Pictorul spune că a muncit enorm iar la finalul efortului său, Abi s-a declarat nemulțumit de felul în care a ieșit. Inițial l-a sfătuit pe Yanko să ”mai lucreze puțin la bărbie”, lucru pe care acesta l-a și făcut. După alte ore de muncă, Yanko i-a trmis din nou potrertul lui Abi, însă acesta l-a înjurat și i-a dat block.

”Ce p... mea, c...! Fix Poza aia ți-ai găsit s o faci. E bătaie de joc, sincer”, i-a scris Abi lui Yanko într-un mesaj privat.

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Yanko a realizat atunci un making of pe care l-a prezentat pe canalul lui de Youtube, însă s-a lovit din nou de Abi.

Acesta a făcut solicitare ca filmulețul să fie scos de pe platformă pentru că îi încalcă dreptul la imagine!

Citeste si: Dezvăluiri șocante după scandalul de la Mamaia! Lino Golden a trecut prin clipe cumplite! Cântărețul fost împușcat!

Citeste si: Abi Talent și nepoata Fănicăi Salam, ipostaze apropiate! Ar putea deveni cuplul-bombă al momentului

Citeste si: Singurele imagini cu tatăl lui Abi Talent! Plimbări cu Panamera, poze cu interlopi: el l-a învățat șmecheria pe ”regele internetului”

Cum și-a bătut joc Abi Talent de munca unui pictor! Înjurat, block și clipul raportat la Youtube

Mai precis, Yanko folosise în filmare două fotografii cu el, iar Abi s-a plâns la Youtube că nu i-a fost cerut acordul. Filmulețul a fost eliminat de Youtube, spre disperarea lui Yanko. În cele din urmă, acesta a făcut un alt clip în care demască întreaga poveste și spune că a trăit o dezamăgire uriașă față de cel al cărui fan a fost, Abi Talent.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies