Cum și-a dat sema Ioana Ginghină că trebuie să se despartă de Alexandru Papadopol: „Ruxandra mi-a zis „Mama, dacă eram în locul tău...”” Actrița a înlemnit!

Ioana Ginghină a vorbit despre cum a privit Ruxandra divorțul ei de Alexandru Papoadopo. Fiica actriței i-a fost un sprijin real în utlima perioadă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat cu puțin timp în urmă. Întreaga lume a showbiz-ului a fost șocată când s-a aflat că cei doi soți nu mai locuiau împreună de câteva luni și că lucrurile nu mergeau bine în relația lor de aproximativ un an. Neînțelegerile și discuțiile în contradictoriu l-au făcut pe actor să părăsească vila în care locuia cu soția și fiica lui.

Acum Ioana Ginghină locuiește cu Ruxandra și, spune ea, a fost decizia potrivită. În timpul relației cu Alexandru Papadopol, nu a putut conștientiza cât de grave erau lucrurile până când nu i-a deschis ochii chiar fiica ei.

„Ruxandra este extraordinar de curajoasă. Câteodată cred că este îngerul meu păzitor. M-a ajutat atât de mult în această perioadă și, într-un fel, am făcut o echipă. Oricum, nici ea nu avea parte de un tratament diferit de al meu. Deși trăiam toți trei în aceeași casă, eram doar noi două.

Citeste si: Ioana Ginghină, noi detalii despre despărțirea de Alexandru Papadopol și motivul divorțului! E de necrezut ce i-a făcut actorul chiar de ziua ei

Citeste si: Acest băiețel vinde chibrituri pe stradă. Pentru ce speră să strângă suma de 400 de lei: „E un copil și are visuri”

Citeste si: Ioana Ginghină, încă o lovitură după divorțul de Alexandru Papadopol! „Viața mea nu mai este...”

„Mama, eu dacă eram în locul tău...”

Ajunseserăm să ne bucurăm când eram singure și să fim mai liniștite așa, însă eu nu aveam curajul să conștientizez asta. Apoi, am auzit-o pe Ruxandra, ca o voce a conștiinței: ‘Mama, eu, dacă eram în locul tău, divorțam’. A durut foarte tare să aud asta, însă mi-am dat seama că vreau să fiu un exemplu de femeie puternică pentru ea. Acum este mult mai responsabilă ca înainte. S-a maturizat mai repede din cauza acestor probleme. Dar este bine”, a povestit Ioana Ginghină pentru VIVA!.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: