Cum si-a facut praf Costel Busuioc cariera din cauza unei batai in trafic! Tenorul a spus adio visului american si trebuie sa-i plateasca victimei mai multi bani decat credea! Avocatii i-au dat acum vestea EXCLUSIV

Costel Busuioc isi risca intreaga cariera pentru un simplu pumn in trafic. In plus, el trebuie sa-i plateasca acum si mai multi bani soferului pe care l-a agresat.

Costel Busuioc, un om al Domnului, iute la manie
Autor: Radu Constantin

Castigator al unui celebru show de talente din Spania, tenor si membru de seama al bisericii baptiste, Costel Busuioc este in pericol sa piarda tot din cauza unei altercatii in trafic. Fostul zidar, devenit peste noapte celebritate internationala, Busuioc a fost condamnat, la finalul anului trecut la un an de inchisoare cu suspendare si plata a 3.000 euro catre un barbat care a sustinut ca a fost batut de acesta.

Totul s-a intamplat in urma cu cativa ani, cand, dupa o sicana in trafic, cantaretul a coborat din masina si l-a lovit cu pumnul pe un timisorean. Acesta si-a scos certificat medico-legal care atesta ca a avut nevoie de 18 zile de ingrijiri medicale dupa acest incident.

Victima nu s-a multumit insa doar cu atat, ci a facut apel si a cerut o suma mai mare. In urma cu o luna, judecatorii i-au admis apelul si l-au obligat pe Busuioc sa plateasca 5.000 euro, in loc de 3.000. Vestea nu este tocmai una buna pentru Costel Busuioc, pentru care celebritatea nu i-a adus si foarte multi bani.
Lucrurile sunt insa si mai complicate pentru tenorul roman. Sentinta judecatorilor a venit exact in momentul in care se stabilise temporar in Statele Unite, acolo unde sustinea un turneu prin comunitatile de romani.

El isi stabilise resedinta la Chicago si era chiar chemat sa predice „cele sfinte” la biserica de acolo. Dupa anuntarea sentintei, Busuioc s-a vazut nevoit sa se intoarca la Timisoara, unde va ramane multa vreme.
Timp de doi ani, Costel va trebui sa dea cu subsemnatul saptamanal la sectia de poltitie din localitate si sa anunte autoritatile in legatura cu orice deplasare care depaseste 5 zile. El trebuie sa comunice schimbarea de domiciliu, a locului de munca si „comunice informatii si documente de natura a permite controlul mijloacelor sale de existenta”.
In plus, Busuioc are 60 de zile de prestat munca in folosul societatii, neremunerata, fie intr-o ferma din judet, fie intr-o piata. Mai departe, artistul va urma un program de reintegrare sociala si nu va avea voie sa poarte asupra lui arme. In caz contrar, pedeapsa cu suspendare se va transforma intr-una cu executare.

In aceasta ordine de idei, Costel Busuioc va trebui

sa-si limiteze aria sa artistica la zona Timisoarei, pentru ca va avea multa treaba pe acolo in urmatorii doi ani, atat cat dureaza probatiunea.
Inainte de incidentul din trafic, Costel Busuioc a mai fost implicat intr-o altercatie cu patronul unei spalatorii, pe care cantaretul l-a acuzat ca l-a batut pentru ca si-a permis sa ceara bon fiscal. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies