Cum si-a luat marele Duckadam teapa intr-o emisiune a Mihaelei Radulescu! Vedeta i-a promis fostului mare portar ca ii va vinde manusile la licitatie pentru 10.000 de dolari!

Helmuth Duckadam a fost pacalit intr-o emisiune a Mihaelei Radulescu ca i se vor cumpara cu 10.000 de dolari manusile cu care a aparat 4 penalty-uri in finala de la Sevilla.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descrierefara descriereHelmuth Duckadam, fostul mare portar al Stelei, a povestit intr-un interviu din Gazeta Sporturilor ca a incercat sa-si vanda manusile din finala Cupei Campionilor de la Sevilla intr-o emisiune a Mihaelei Radulescu.

I-am spus si ei ca mi-as lua o masina cu banii de pe manusi. S-a facut un fel de licitatie si a sunat cineva din Israel si a spus ca da 10.000 de dolari pe ele. Am plecat din emisiune bucuros, eram cu cativa prieteni si ne-am dus sa sarbatorim la o pizzerie. Cand eram acolo, m-au sunat de la emisiune si mi-au spus ca oferta celui din Istrael nu a fost serioasa, o facuse in gluma. Le-am cerut banii pe pizza prietenilor mei”, a marturisit Duckadam.

Fostul mare portar a povestit intr-un alt ziar, Adevarul, ca ideea licitatiei i-a apartinut Monicai Anghel, prezenta si ea in emiusiunea Mihaelei Radulescu: “Alaturi, era Monica Anghel, care a spus: “Hai sa incepem o licitatie! Eu dau 100 de lei!”. Mie imi placea foarte mult Monica Anghel, dar am urat-o atunci. Cum, ma, 100 de lei?”. Ulterior, Duckadam si-a vandut manusile pe internet, pentru 3000 de dolari.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate