Cum și-a sărbătorit Andreea Bănică ziua de nume? "Asa ne sarbatorim noi astazi!"

Andreea Bănică poartă numele Sfântului Andrei. Artista le-a arătat fanilor ei, de pe social media, cum și-a petrecut ea aniversarea.

Autor: Georgiana Maria Anghel

In articol:

Andreea Bănică este printre cele mai iubite artiste din România. Cântăreața are foarte mulți fani care o adoră și îi ascultă piesele. 

Astăzi este o zi specială pentru Andreea, doarece își serbează ziua de nume.

Cântăreața a vrut să împartășească acest moment cu fanii ei de pe rețelele sociale și le-a arătat cum celebrează ea, această zi sfântă. 

Andreea Bănică, aniversare în pijamale

Andreea Bănică și-a serbat ziua de nume alături de familia sa. Cântăreța a postat la primlele ore ale dimineții cum își serbează ea aniversarea.

Artista a distrbuit o poză pe pagina sa oficială de Instagram. Alături Andreea Bănică se afla și fiul ei, Noah, care poartă si el numele Sfântului Andrei. Artista a mărturist că îi place să-și petreacă ziua de nume în pijamele, alături de cei dragi.

"Asa ne sarbatorim noi astazi!(...)La multi ani, @iamnoahandrei! La multi ani tuturor prietenilor mei ce poarta numele Sfantului Andrei!", a fost descrierea pe care a postat-o Andreea Bănică în dreptul imaginilor publicate pe Instagram. 

În cadrul unei emisuni TV, Andreea Bănică a explicat că preferă să se trezească în pijamale și să se odihnească în ziua aniversării ei, deoarece acesta este cel mai frumos lucru. 

Citeste si: olile au miros diferit. Diabetul miroase ca acetona, cancerul la ficat miroase ca...- bzi.ro

"Imi place de ziua mea sa ma trezesc în pijamale, sa stau, sa ma odihnesc.

Ne place sa lenevim, sa facem ce vrem", a explicat Andreea Bănică, în cadrul unei emisuni.

Pentru că are foarte mulți oameni care o iubesc, Andreea Bănică a primit foarte multe cadouri, iar cel de soțul ei a suprins-o extrem de tare. Artista a primit un buchet mare de frezii galbene, cadou care a încântat-o foarte mult, iar fiul ei a primit foarte multe dulciuri.

Citeste si: Sfântul Andrei 2021. Ce este bine să dai de pomană pe 30 noiembrie pentru sufletele celor adormiţi

"Am primit cadouri, am primit un buchet mare de frezii galbene, foarte frumos", a mai adăugat artista, în cadrul emiunii TV.

Cum și-a sărbătorit Andreea Bănică ziua de nume?

Andreea Bănică

[Sursa foto: Instagram]

Andreea Bănică, val de urări din partea fanilor:"Nu fac față mesajelor în privat!"

Nu este un secret că Andreea Bănică are mii de fani, care o iubesc și o apreciează. Într-o zi așa specială, urmăritorii artistei au vrut să-i facă cele mai frumoase urări.

Astfel, Andreea Bănică nu a mai putut face față sutelor de mesaje frumoase primite din partea admiratorilor.

Citeste si: Sfântul Andrei 2021, tradiții, obiceiuri şi superstiţii. De ce se pune grâu la încolțit în ziua de Sf. Andrei

"Mulțumesc pentru toată dragostea voastră, am primit-o înzecit!(...) Nu fac față mesajelor în privat, vă invit pe feed (pe pagină)(...) Să vedeți cum am început ziua de astăzi.(...) Vă pup", a postat Andreea Bănică, într-un InstaStory.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies