Cum și-a umilit ”familistul” Radu Mazăre un client: ”Ai venit în Madagascar pentru fete tinere și ieftine”! Azi are loc nunta din închisoare

Radu Mazăre și noua lui soție, Roxana, au umilit un client al hotelului din Madagascar care s-a arătat nemulțumit de serviciile stabilimentului.

Distribuie pe:

Autor: Daniel Coltuc

fara descriere


In articol:

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Radu Mazăre a intrat de azi în rândul familiștilor, după căsătoria cu iubita lui, Roxana, în închisoare. Cu puțin timp înainte ca Mazăre să fie arestat și adus în România, el și iubita lui au avut un conflict cu un client neumulțumit de serviciile hotelului din Madagascar precum și de prețurile considerate piperate. Acesta a lăsat un comentariu la secțiunea reviews a hotelului de pe o cunoscută platformă de rezervări online la care conducerea resortului a răspuns în termeni extrem de duri.

fara descriere

Citeste si: Fiul lui Radu Mazăre, primele declarații despre vizita la tatăl său: „Regulamentul nu permite”

Citeste si: Familia lui Radu Mazăre, de urgență la Penitenciarul Rahova! Ce s-a întâmplat cu fostul edil al Constanței

Citeste si: Lovitură pentru Radu Mazăre! Ar fi fost mutat din Penitenciarul Rahova

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Soții Mazăre către client: ”Ai venit cu o tânără de 19 ani”

”Domnule P, am citit cu stupefacție comentariul tău plin de ură și considerăm că trebuie să vă oferim un răspuns: tu faci parte din categoria de oameni care vin în Madagascar în căutare de fete tinere de care să poți profita și care sunt foarte ieftine. Ai venit la recepție cu o fată tânără de 19 ani și 7 luni, cu dorința de a te distra și de a o impresiona, de a profita de toate facilitățile oferite de hotel.

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate