Cum slabesti cu acupunctura

Acupunctura te ajuta sa slabesti in doar 8 saptamani, potrivit unui studiu al cercetatorilor sud-coreeni. Aceasta disciplina-cheie a medicinei traditionale chinezesti defineste starea buna de sanatate ca un echilibru subtil intre energiile Yin si Yang. Acupunctorul corecteaza un eventual dezechilibru cu ajutorul unor ace sterile pe care le invarte pentru a dispersa sau a atrage energia.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereCercetatorii de la Universitatea Kyung Hee din Seul au testat aceasta metoda traditionala chinezeasca pe 91 de adulti supraponderali, care au fost supusi aceluiasi regim alimentar.

In cadrul acestei experiente voluntarii au fost impartiti in 3 grupuri. Un grup placebo, un grup intepat intr-un singur punct de acupunctura si un grup intepat in 5 puncte de acupunctura de pe urechea externa. Prima treime de voluntari a abandonat regimul, explicand cercetatorilor ca a fost foarte greu sa isi stapaneasca foamea si sa faca fata dietei restrictive. A doua treime a reusit sa scada indicele de masa corporala cu 5,7%.

Afla mai multe aici!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate