Cum slăbești rapid dar sănătos! Dr Ovidiu Peneș a dezvăluit trucurile pentru a scăpa de kilogramele în plus fără mari bătăi de cap

Cum slăbești rapid dar sănătos! Dr Ovidiu Peneș a dezvăluit la Teo Show trucurile pentru a scăpa de kilogramele în plus fără mari bătăi de cap

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Dr Ovidiu Peneș a vorbit astăzi, în cadrul emisiunii lui Teo Trandafir de la Kanal D, despre care sunt combinațiile de alimente care ne ajută să scăpăm de kilogramele în plus și să ne menținem.

A venit vara, iar acum doamnele și domnișoarele își etalează corpul la plajă. Persoanele care nu sunt mulțumite de cum arată vor să apeleze la o soluție rapidă și să slăbească fără prea mari bătăi de cap. Ce e de făcut dacă vrei să slăbești, dar nu îți dorești probleme de sănătate și alte complicații?

Dr Ovidiu Peneș a povestit astăzi despre trucurile la care putem apela pentru a slăbi rapid, dar sănătos. Care sunt combinațiile de alimente care te ajută în lupta cu kilogramele în plus? Ce alimente trebuie să consumi dacă vrei să slăbești și de ce produse alimentare trebuie să te ferești? Dr Ovidiu Peneș a răspuns la întrebările pe care toate femeile și le-au pus cel puțin o dată în viață. Urmărește materialul video din cadrul emisiunii Teo Show și vei afla ce trebuie să faci dacă vrei să scapi rapid dar sănătos de câteva kilograme, înainte să mergi la mare sau la piscină!

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate