Cum te ajuta jocurile erotice sa alungi monotonia din dormitorul tau!

Jocurile sexuale sunt antidotul perfect atunci cand apare monotonia in cuplu.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereCand simti ca relatia ta nu mai are aceeasi putere ca la inceput, este timpul sa ii oferi combustibilul de care are nevie si sa o condimentezi cu cateva fantezii sexuale si masaje fierbinti, cuplate generic sub titulatura de jocuri sexuale.

Cresc libidoul

Imagineaza-ti cum este atunci cand ajungi acasa, dupa o zi stresanta la serviciu, iar in dormitor te asteapta un doctor pregatit sa iti faca masajul dupa care ai tanjit toata saptamana. In plus de asta, in aer pluteste si un puternic miros de levantica, de la betisoarele parfumate pe care el le-a aprins.

Este momentul in care libidoul tau o ia razna, oricat de scazut ar fi fost inainte ca tu sa ajungi acasa. Iar acesta este numai unul din miile de scenarii care poate fi pus in practica si care reprezinta ceea ce inseamna un joc erotic.

Alimenteaza creativitatea in pat


Indiferent de felul in care iti este alimentat libidoul (emotii, stari fizice, rationale etc.), jocurile erotice au marele beneficiu de a va alimenta creativitatea in pat.

Daca pana acum experientele tale in materie de amor se rezumau la a face dragoste cu partenerul numai pe intuneric si in aceeasi pozitie a misionarului, diversitatea pe care o presupune un joc erotic te va face sa iti largesti orizontul si sa gandesti intr-un mod cat se poate de neconventional.

Atunci vei putea sa fii o vampa in dormitor si chiar sa ai parte de orgasme multiple!

Va face sa va cunoasteti mai bine

Jocurile erotice nu sunt potrivite numai sa trezeasca la viata partea salbatica din voi. Cu fiecare fantezie dusa la bun sfarsit, cu fiecare discutie despre dorintele celuilalt si cu fiecare sedinta de preludiu mascata sub forma unui joc erotic veti invata sa va cunoasteti mult mai bine decat inainte.

Citeste aici mai multe!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate