Cum trebuie să lupți împotriva Coronavirus. Sfaturi de la Adina Alberts

Medicul Adina Alberts a ținut să se implice în campania de informare a cetățenilor privind Coronavirus și a oferit câteva sfaturi prețioase românilor.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Cum trebuie să lupți împotriva Coronavirus. Sfaturi de la Adina Alberts


In articol:

Adina Alberts a oferit șapte sfaturi și o atenționare tuturor românilor îngrijorați de modul rapid în care se răspândește Coronavirusul. 

Sfaturile date de Adina Alberts împotriva Coronavirus

„CUM NE PREGĂTIM SĂ DAM NAS ÎN NAS CU CORONAVIRUSUL!?

Pentru că nu ştim cât vă dura această situație de autoizolare, e bine să avem plan de acțiune pentru momentul în care trebuie să ieşim din casă şi să cumpărăm alimente şi cele necesare traiului de zi cu zi.

Iată care este modul, în 5 paşi simpli, prin care puteți să evitați contactarea virusului atunci când mergeți într-un supermarket:

1. Luați la dvs cardul bancar, şervețele dezinfectante, mască, manuşi de plastic;

2. Lăsăți copiii acasă, nu mai este SAFE să vă bucurați împreunã de shopping;

3. Vă puneți masca şi manuşile imediat ce intrați în magazin. Acele cărucioare metalice pot deveni foarte periculoase în vârf de epidemie, pentru că trec din mână în mână;

4. Manipulați căruciorul şi produsele doar cu mănuși, faceți inclusiv plata cu mânuşile pe mâini;

5. La mașină, încarcați produsele în portbagaj, puneți căruțul la loc dacă e cazul, şi abia apoi scoateți mănușile, tragându-le pe dos; aruncați-le imediat la coș.

6. Acasă aveți grijă că toate produsele pe care le-ați cumpărat, să le spălați sub jet de apă la 40 grade Celsius, cu săpun de vase, toate ambalajele, legumele, fructele, TOT.
Abia apoi le puneți în dulapuri sau în frigider.

7. Ce nu poate fi spălat, puneți-le în lumina UV pentru 4-5 minute. Gășiți în comerț lămpi UV-C de uz casnic, manuale, mobile sau pur şi simplu becuri UV-C, pe care să le puneți la o veioză pe care o aveți în casă.

Atenție!!! Nu stați în lumina UV a acestor lampi, şi nu priviți către lumina UV-C. Aceste dispozitive se folosesc punctual, nu mai mult de câteva minute, direcționând fasciculul luminos către zonele pe care vrem să le sterilizam!

În clipul atașat aveți maniera în care trebuie să utilizați corect mănușile!

Multa sănătate!”, a fost mesajul postat pe pagina personala de Adina Alberts. 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate