Cum va fi vremea de Florii. Prognoza specială de sărbători

Vremea de Florii se anunță frumoasă, cu temperaturi normale pentru această perioadă.

Cum va fi vremea de Florii
Autor: Ioana Stan

In articol:

De Florii ne vom bucura de o vreme frumoasă, în unele zone vor fi temperaturi mai ridicate decât normalul acestei perioade.

Cum va fi vremea de Florii, pe regiuni

"Spre weekend și în ziua de Florii vom avea instabilitate redusă și în aceste condiții așteptăm și o creștere a temperaturilor care vor fi mai importante în sud, chiar de mâine vom avea 20 de grade. Ne așteptăm ca de săptămâna viitoare să se înregistreze temperaturi și mai ridicate. Trebuie să ne așteptăm la o creștere, să ajungă la normalul perioadei,  să ne așteptăm la menținerea instabilității atmosferice.", a spus Marinela Georgescu, director ANM.

Citeste si: Prognoza meteo de Paşte 2021. Cum va fi vremea de Înviere

BANAT

Vremea se încălzește ușor și se apropie de normalul perioadei. După 26 aprilie, temperaturile maxime prognozate se vor situa în jurul valorii de 21 de grade. Meteorologii nu exclud, însă, și posibilitatea ca în unele zone să plouă.

CRIȘANA

Vremea se va încălzi ușor, iar meteorologii anunță că temperaturile vor ajunge până în jurul valorilor de 17-18 grade. Vor fi oscilații de temperaturi, însă probabilitatea de apariție a ploilor se va menține ridicată.

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

TRANSILVANIA

O încălzire a vremii se resimte de la o zi la alta. Meteorologii anunță că este posibilă o scădere a temperaturilor spre sfârșitul săptămânii, însă după 26 aprilie valorile termice ajung până la 18-20 de grade.

MARAMUREȘ

Spre finalul săptămânii temperaturile ajung până la 20 de grade. Vremea se încălzește treptat, de la o zi la alta, însă probabilitatea pentru precipitații va rămâne ridicată în special spre sfârșitul lunii aprilie.

Citeste si: Prognoza METEO aprilie 2021. Cum va fi vremea în această primăvară

MOLDOVA

Deși vremea este una frumoasă, ea va reveni spre sfârșitul săptămânii în jurul valorii de 14 grade. Pentru sfârșitul lunii aprilie și începutul lunii mai sunt anunțat temperaturi pe zi de până la 20 de grade. De cealaltă parte, meteorologii spun că este posibil să apară și ploile în acest interval.

DOBROGEA

Spre sfârșitul acestei săptămâni, meteorologii anunță că vremea va fi în scădere, la valori de 14-15 grade. Însă, până la sfârșitul lunii si în zilele de Paște, vremea se va încălzi ușor și vor fi temperaturi de 18 grade.

MUNTENIA

În Muntenia vremea se anunță frumoasă, cu temperaturi constante, normale pentru această perioadă. În zilele de Florii și Paște ne vom bucura de temperaturi în jurul valorii de 20-22 de grade.

OLTENIA

În Oltenia vremea se încălzește de la o zi la alta. Sunt așteptate temperaturi de 22 de grade ziua și noaptea ele vor fi între 8 și 10 grade. Meteorologii avertizează că ploile își pot face apariția după data de 27 aprilie.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Prognoza meteo de Paște 2021. Cum va fi vremea în noaptea de Înviere, dar şi în zilele de Paşte

Prognoza METEO aprilie 2021. Cum va fi vremea în această primăvară

Idei cadouri de Paște 2021. Ce le poți oferi în dar persoanelor dragi de Paște

În această noapte, 5 zodii au scăpat de probleme

OMS, avertisment pentru România! Ce pățim dacă renunțăm la masca de protecție. Iohannis e direct vizat

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Atenţie la pâine! Felul în care o consumăm ne poate îmbolnăvi de cancer. Studiu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies