Cum va fi vremea in urmatoarele zile! Se schimba radical! Anunt de ultima ora facut de meteorologi

Miercuri, vremea va fi rece, mai ales dimineata. In nord-vestul, nordul si centrul tarii, cerul va fi mai mult acoperit si va ninge slab, indeosebi spre seara in Maramures si nordul Moldovei. In rest, innorarile vor fi temporare si doar izolat si trecator, va fulgui.

Autor: A.N.C.
 
Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari pe crestele montane, dar si in nordul Moldovei si sud-vestul Olteniei. Temperaturile maxime se vor incadra intre -3 si 4 grade.
 
Vremea in Bucuresti
 
In capitala, cerul va avea innorari, iar vantul va sufla in general slab. Maxima va fi de 2...3
grade
 
Vremea la munte
 
La munte, vremea va fi rece, mai ales dimineata si noaptea. Cerul va fi mai mult noros in masivele vestice si nordice, unde insa doar pe arii restranse, trecator spre seara si noaptea va ninge slab. In restul zonei montane, innorarile vor fi temporare si doar cu totul izolat vor fi posibile fulguieli. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari pe crestele montane.
 

 

 
Vremea joi si vineri
 
Joi in vestul, centrul si nordul tarii, cerul va fi mai mult noros si va ninge slab, pe arii mai extinse seara.
In restul tarii, cerul va fi variabil. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in zona montana inalta, unde va spulbera zapada. Temperaturile maxime se vor incadra intre -3 grade la Miercurea Ciuc si 5 grade la Drobeta Turnu severin.
 
In capitala, vremea va fi rece, mai ales dimineata. –6…-4 grade dimineata si 2-3 grade la amiaza. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat.
 
Vineri cerul va fi variabil cu innorari si temporar precipitatii pe arii restranse in vest si nord-vest. Precipitatiile vor fi sub forma de ninsoare, insa, catre seara in Banat si Crisana trecator ninsoarea va trece si in lapovita si ploaie. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, unde temporar va viscoli ninsoarea si spulbera zapada. Temperaturile maxime se vor incadra intre –1…0 grade in depresiuni, la Miercurea Ciuc si Brasov si 8 grade la Bacau.
 
In Bucuresti, cerul va fi variabil. -7…-5 grade dimineata si in jur de 5 grade la amiaza. Maxima se va situa in jurul valorii de 5 grade, potrivit realitatea.net. 
Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies