Cum va fi vremea in weekend! Afla daca va ninge sau nu!

Distribuie pe:

VINERI

IN TARA: Cerul va fi mai mult noros. In regiunile extracarpatice si centrale va fi ceata local, posibil persistenta si izolat va fi insotita de burnite sau ploi slabe. In vestul teritoriului pe arii restranse va ploua slab, dupa-amiaza si noaptea. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 grade in Moldova si estul Transilvaniei si 12 grade in Banat, iar cele minime se vor situa intre -4 şi 6 grade, usor mai scazute in depresiuni.

LA BUCURESTI: Cerul va fi temporar noros si, mai ales dimineata si noaptea, se va semnala ceata. Vantul va sufla slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 7 grade, iar cea minima va fi de 2...3 grade.fara descriere

SAMBATA

IN TARA: Vor fi innorari temporare in Banat, Crisana, unde pe arii restranse vor fi ploi slabe sau burnite. In celelalte regiuni cerul va fi variabil, insa dimineata si noaptea, in zonele joase se va semnala ceata si cu totul izolat, burnita. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 grade in estul Transilvaniei, Dobrogea si in Moldova si 12 grade in Banat, iar cele minime se vor situa, in general, intre -4 şi 4 grade.

LA MUNTE: Cerul va fi variabil, cu innorari in zona Carpaţilor Occientali si Meridionali, unde izolat vor fi posibile precipitatii slabe. Dimineata si noaptea,  pe vai si in depresiuni local va fi ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de intervalul anterior.

DUMINICA

IN TARA: Temperaturile se vor pastra in limite normale pentru aceasta perioada, cu o medie de 6 grade, mai cald in depresiunile intramontane si mai rece in Moldova, unde temperaturile pot ajunge la pranz doar pana la 3 grade.

LA BUCURESTI: Cerul va fi senin, temperatura maxima va ajunge la 9 grade, iar vantul va bate usor. Dimineata nu este exclus sa apara burnita.

LA MUNTE: Cerul va prezenta innorari temporare. Dimineata si noaptea, pe vai si in depresiuni local va fi ceata, posibil asociata izolat cu burnita sau ploi slabe. Vantul va sufla slab pana la moderat. Valorile termice vor marca o scadere usoara fata de intervalul anterior.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate