Cum vor circula metrourile in Bucuresti, dupa 15 mai! Anuntul facut de ministrul Transporturilor

Ministrul Transporturilor Lucian Bode a declarat ca vor fi luate masuri cu privire la circulatia mijloacelor de transport in comun dupa 15 mai, cand expira starea de urgenta.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

metrou-bucuresti-program


In articol:

Bode a precizat ca institutia pe care o conduce se va asigura ca vor fi luate toate masurile necesare pentru functionarea fara probleme a mijloacelor de transport in comun. Ministrul a explicat ca se va tine cont de masura distantarii sociale. De asemenea, a spus si care va fi timpul de asteptare pe peron, in statiile de metrou.

„Mâine, la iniţiativa domnului Ludovic Orban, vom avea o discuţie clară, pe fiecare mod de transport în parte, să vedem ce măsuri luăm din data de 15 mai. Credem că, până pe 15 mai, Comisia Europeană va veni cu un set de recomandări pentru statele membre. Dar noi suntem pregătiţi să luăm măsuri pe fiecare mod de transport, inclusiv la metrou”, a spus ministrul Lucian Bode.

Cum vor circula metrourile in Bucuresti dupa expirarea starii de urgenta. Program metrou dupa 15 mai

Odata cu expirarea starii de urgenta si intrarea in vigoare a masurilor impuse de starea de alerta, in functie de magistrala, metrourile vor circula la un interval de 2-3 minute sau 6-7 minute. Astfel, se va reveni la programul de circulatie de dinainte de instituirea ordonantelor militare din cauza pandemiei de coronavirus.

Citeste si: Gestul facut de Nelson Mondialu pentru Bianca de la Puterea dragostei: "Am dat 4.000 de euro pentru..."

Citeste si: Nu prin gură intră, de fapt, coronavirusul. Descoperire surprinzătoare a medicilor olandezi

Citeste si: Florin Salam s-a tuns in plina pandemie! Cum arata acum manelistul

Ministrul Transporturilor a declarat ca vor fi scoase pe traseu toate garniturile de metrou posibile, pentru a limita timpul de asteptare intre trenuri. "Vom pune in funcţiune numărul maxim de trenuri posibil, astfel încât timpii de aşteptare să fie între 2-3 minute, respectiv 6-7 minute, în funcţie de staţiile Metrorex”, a explicat oficialul.

Citeste si: Dovada abuzului Poliției în cazul fermierului amendat cu 5.000 lei! Procesul verbal întocmit de agent, plin de erori și contradicții flagrante

 

Pentru a evita eventualele probleme si pentru ca totul sa se desfasoare fara incidente, s-a solicitat sprijinul Politiei. "Ne-am adresat MAI pentru a ne sprijini, pentru că la metrou trebuie să ne asigurăm că accesul se face în condiţii de siguranţă, că în staţii se păstrează distanţa”, a incheiat ministrul Transporturilor, Lucian Bode. 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate