Cum vor sa o agate barbatii pe vaduva milionarului Nae Nicolae! Vezi ce raspuns uluitor le da Ioana!

Prietenii au aflat cum vor sa o agate barbatii pe vaduva milionarului Nae Nicolae. Ioana Geoana ii respinge cu o gluma buna.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Amicii au fost informati cum vor sa o agate barbatii pe vaduva milionarului Nae Nicolae. Ioana Geoana a fost sotia omului de afaceri care a murit in iulie 2013, cand masina pe care o conducea a fost spulberata de tren la o bariera din Pipera, si a ramas sa-i creasca singura pe cei trei copii ai ei. (vezi cat de sexy este Alexandra, fiica lui Nae Nicolae)

Cum vor sa o agate barbatii pe vaduva milionarului Nae Nicolae: "Te-am vazut pe facebook si esti foarte sexy"

Ioana este o femeie atragatoare si e curtata de barbati, mai ales pe site-urile de socializare. Ea le-a relatat amicilor cum a decurs o discutie cu cineva care a vrut sa o agate. „Scuza-ma pentru deranj. Te-am vazut pe facebook si esti foarte sexy. As vrea sa te rog, daca vrei, sa imi dai si mie un numar pentru a putea vorbi mai multe. Mi-as dori sa te cunosc mai bine”, i-a scris un barbat Ioanei Geoana.

Cum vor sa o agate barbatii pe vaduva milionarului Nae Nicolae. Admiratorii Ioanei primesc "bon de ordine"

Din discutie reiese cum vor sa o agate barbatii pe vaduva milionarului Nae Nicolae. „635”, a raspuns Ioana Geoana. „Ce este asta?”, a insistat, nedumerit, barbatul, care spera la un numar de mobil. „Bon de ordine”, a incheiat Ioana conversatia.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate