Cum vrea Cemile sa rupa logodna fiicei sale! In aceasta seara, un nou episod din serialul tau preferat, "Tradarea", doar la Kanal D!

In aceasta seara, de la ora 20.00 ai un nou episod din Tradarea, la Kanal D! Caroline si Ekber, fostul sau iubit, pun la cale un complot si reusesc sa-i sustraga toti banii din cont lui Ali. Cei doi soti se cearta, Caroline reprosandu-i sotului sau ca a cheltuit banii ajutandu-si fosta familie.

Distribuie pe:

Autor:

fara descrierePescarul Hikmet se dovedeste a fi un om foarte bogat si o va ajuta, din umbra, pe Cemile sa se angajeze la una dintre fabricile pe care le detine.

Ali o vede pe fiica sa, Aylin, in masina cu Soner si ii urmareste pentru a le cere socoteala. Cemile incearca sa-si calmeze fostul sot, insa furia acestuia se potoleste doar in clipa in care Aylin le dezvaluie parintilor sai faptul ca are o relatie cu fratele lui Soner.

fara descriereCemile gaseste o scrisoare din care afla ca Aylin urmeaza sa se casatoreasca cu fratele lui Soner in schimbul unei sume mari de bani. Soner si fratele sau, Murat, vin s-o peteasca pe Aylin de la parintii sai, care sunt dezamagiti de faptul ca viitorul lor ginere este invalid.

Cum va proceda Cemile pentru a pune capat logodnei fiicei sale si cum vor reactiona toti ceilalti membri ai familiei la aflarea planului lui Aylin, aflati astazi, de la ora 20.00, urmarind un nou episod din serialul “Tradarea”, la Kanal D.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate