”Cumnata” Andreei Bălan, suspectă de coronavirus! Sonia a băgat spaima în toată televiziunea când a făcut anunțul

”Cumnata” Andreei Bălan a fost suspectă de coronavirus și a fost obligată să intre în carantină ”controlată” în timpul pandemiei.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Sora iubitului Andreei Bălan s-a numărat printre primii români care au fost trimiși în autoizolare impusă, în zilele în care pandemia abia fusese declarată la noi în țară. Sonia Argint-Ionescu, prezentatoare la TVR, a intrat în contact cu o persoană confirmată cu COVID-19 chiar în studioul de televiziune, pe data de 13 martie. Ea a anunțat DSP-ul și toate persoanele cu care a intrat în contact, după care a intrat în auto-izolare sub controul autorităților. Asta înseamnă că în fiecare zi a primit vizita unui agent de poliție care avea misiunea să se asigure că Sonia nu-și părăsește locuința.

fara descriere

Sonia Argint, ”cumnata” Andreei Bălan, suspectă de coronavirus! S-a izolat de iubitul cântăreței

fara descriere

Sonia Argint-Ionescu a trebuit să stea departe de apropiați și familie, deci și de fratele ei, Tiberiu. Acesta este nimeni altul decât noul iubit al Andreei Bălan, cei doi fiind surprinși weekendul trecut, pe litoral, împreună. Tiberiu a postat o fotografie cu sora lui, la începutul lunii aprilie, în care recunoștea că îi este foarte dor de ea și spunea că n-a mai văzut-o de mult.

Sonia Argint, ”cumnata” Andreei Bălan, suspectă de coronavirus! A vut un invitat bolnav de COVID-19

fara descriere

Momentul în care ”cumnata” Andreei Bălan a anunțat că este suspectă de coronavirus și că o persoană confirmată a fost în studioul TVR a creat panică pe holurile televiziunii din Calea Dorobanți. Sonia a făcut anunțul pe pagina ei de socializare și a făcut valuri la vremea respectivă. ”Dragii mei, zilele trecute mă bucuram teribil la vederea copacilor înfloriţi şi abia aşteptam să dau o tură de parc în alergare. Doar că între timp am intrat în carantină la domiciliu. La filmările de luni am intrat în contact cu o persoană testată pozitiv COVID-19”, a scris Sonia pe contul ei de socializare.

Citeste si: George Burcea o umilește pe Andreea Bălan după ce a văzut imaginile de la mare! „Dansează ca o stripteuză. Cineva să o...”

Citeste si: Tiberiu Argint a postat primele fotografii din vacanța cu Andreea Bălan. Acum totul e clar

Citeste si: Cine este, de fapt, Tiberiu Argint, noul iubit al Andreei Bălan? S-a aflat ce viciu are bărbatul cu care s-a afișat blondina la mare

Citeste si: Cine este, de fapt, Tiberiu Argint, noul iubit al Andreei Bălan? S-a aflat ce viciu are bărbatul cu care s-a afișat blondina la mare

Din fericire pentru ea și pentru colegii ei, nu s-a repetat scenariul din cazul Marcel Pavel, atunci când mai mulți oameni prezenți îns tudioul Antenei 1 au fost testați pozitiv cu noul Coronavirus. În situația Soniei, nu au existat alte persoane infectate după interviul respectiv.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate