Cumnata lui Pepe a fost la ginecolog: “Era sa mor” – Vezi ce i-a spus medicul

Loredana Pastrama s-a rugat zi si noapte sa o ajute Dumnezeu sa ajunga cat mai repede in Romania ca sa-si vada copiii si sa mearga la medic. Cumnata lui Pepe a povestit la WOWbiz ca a facut avort spontan din cauza iubitului care a parasit-o.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereLoredana si fostul ei iubit, CristiLoredana e foc si para pe iubitul ei, Cristi. Bruneta a povestit calvarul prin care a trecut cat a fost plecata in Germania si Spania. Ea sustine ca iubitul ei o trimitea sa se prostitueze si ca atunci cand nu aducea bani acasa o batea. Mai mult, Loredana a declarat ca barbatul i-a sfartecat o ureche pentru ca nu adusese bani acasa cateva zile.

Bruneta a ramas insarcinata cu Cristi si cand el a plecat in Romania, lasand-o fara bani si mancare in Spania, dupa cum ea a declarat, a facut avort spontan.fara descriere

“Am avut hemoragie o saptamana. Am crezut ca mor. Eram gravida in doua luni si de spaima, de suparare am facut avort spontan. Cand am ajuns in Romania, dupa ce mi-am vazut copiii, m-am dus la control la ginecolog. Mi-a facut cateva analize, investigatii si mi-a zis ca sunt o norocoasa ca nu a mai ramas nimic inauntru. Dar mi-a dat tratament cu antibiotic. Puteam sa mor daca ramanea ceva in mine”, ne-a povestit Loredana.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate