Cumnata Nadiei Comaneci are un magazin care-i aduce milioane de euro! Vezi care e secretul succesului in afaceri!

Liliana Comaneci, sotia lui Adrian, fratele Nadiei Comaneci, are un magazin alimentar in centrul Bucurestiului care vinde de 1,3 milioane de euro pe an.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereLiliana se intelege de minune cu celebra ei cumnata, Nadia ComaneciLiliana Comaneci, care a implinit recent 47 de ani, si-a deschis, in 1994, un supermarket de 11 de metri patrati in centrul Bucurestiului. Afacerea a inceput sa creasca, iar presa financiara a scris ca magazinul cumnatei Nadiei, care detine un master in managementul afacerilor, are vanzari de 1,3 milioane de euro pe an.

“Faptul ca suntem deschisi non-stop ne ofera un avantaj in lupta cu concurenta. Deja stim ca dimineata vin cei care merg la serviciu si care opresc pentru cafea, tigari si poate o gustare lejera pentru la munca. Apoi vin persoanele de varsta a treia, iar incepand cu ora 11 vin angajatii companiilor care au birouri in zona”, a declarat Liliana Comaneci, care a dezvaluit ca vinde bine si noaptea: “Pana la doua vin clientii de noapte, dupa cum ii numim noi, iar dupa aceea taximetristii aduc petrecaretii care vin pana la primele ore ale di­minetii”. fara descriereLiliana si sotul ei, Adrian Comaneci, surprinsi intr-o vacanta

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate