Cumnatul Angelei Similea e obligat să plătească o sumă uriaşă din cauza falimentului firmei sale! Vezi cum a ajuns Gabriel Surdu în această situaţie!

S-a aflat că cumnatul Angelei Similea e obligat să plătească o sumă uriaşă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar că cumnatul Angelei Similea e obligat să plătească o sumă uriaşă. Celebra cântăreaţă a fsot măritată cu politicoanul Victor Surdu, decedat în 2011, iar acesta avea un frate, Gabriel, afacerist şi consilier local în Iaşi. “În mai 2008, omul de afaceri ieşean Mihai Gabriel Surdu şi-a făcut propria firmă de bodyguarzi, numită TERRAMOLD PROTECT SRL Iaşi. Deşi avea un capital social de 250 lei, nu mai puţin 5 membri ai familiei SURDU s-au înghesuit ca asociaţi, cu menţiunea că actualul consilier local a fost asociat majoritar (52%) şi unic administrator de la înfiinţare şi până la golănia din mai 2013. La începutul anului 2013, mai mulţi angajaţi au protestat în faţa clădirii TERRAMOLD, reclamând faptul că angajatorul i-a lăsat fără bani chiar înaintea Sărbătorilor de iarnă. Deranjat de acest eveniment care “i-a stricat imaginea”, SURDU a găsit soluţia de muta firma pe numele “unui necăjit” – Gelu Florin AMĂRIŢEI. Interesant este că acest AMĂRIŢEI apare în declaraţia de avere din iunie 2013 că ar fi împrumutat 3.000 de euro de la SURDU… şi pare cumva că vânzarea firmei de pază are legătură cu acest împrumut, care nu mai apare în declaraţia din 2014 (şi nici în cea anterioară nu era).”, a relatat supervizor.ro. (vezi motivul pentru care Angela Similea le-a dat în judecată pe fiicele lui Victor Surdu)

Citeste si: Cumnatul Angelei Similea învârte banii cu lopata! Gabriel Surdu are o avere fabuloasă, dar se judecă cu cântăreaţa pe moştenirea familiei!

Citeste si: Manevră incredibilă a Angelei Similea, care a ajuns la fundul sacului! Celebra solistă se judecă iarăşi cu fostul ei cumnat, dar acum cere reexaminarea taxei de timbru! EXCLUSIV

Citeste si: Angela Similea, lovitură de teatru, după ce a anunţat că renunţă la moştenire! Cântăreaţa s-a răzgândit şi şi-a chemat cumnatul în instanţă | EXCLUSIV

Cumnatul Angelei Similea e obligat să plătească o sumă uriaşă: "Fiscul nu a recuperat nici un leu"

„TERRAMOLD PROTECT SRL a mai depus bilanţ doar pentru anul 2013, în mai 2015 s-a rebotezat TERMO GLAS SECURITY SRL şi tot de atunci Gelu Florin AMĂRIŢEI a devenit unic administrator, anterior având această calitate şi o persoană pe nume Mirela BUTNARU. Deşi firma a fost declarată INACTIVă de către Fisc în iunie 2016, DGRFP/AJFP Iaşi a depus cerere de faliment abia în septembrie 2017, iar sentinţa de deschidere a procedurii a fost pronunţată în mai 2018  La masa credală s-a înscris doar DGRFP/AJFP Iaşi, cu suma de 469.748 lei (aproximativ 100.000 de euro), care figurează drept creanţă priveligiată (garantată). Desigur, Fiscul nu a recuperat nici un leu şi a formulat cerere de atragere a răspunderii personale a foştilor administratori. Formularea unei astfel de solicitări nu este surprinzătoare, de obicei Fiscul procedează aşa, dar în cazul aceasta a apărut o mare surpriză: cererea de atragere a răspunderii personale a vizat toţi administratorii firmei, de la înfiinţare şi până la intrarea în faliment: Mihai Gabriel SURDU, Mirela BUTNARU şi Gelu Florin AMĂRIŢEI”, s-a mai scris despre cumnatul Angelei Similea.

fara descriere

Cumnatul Angelei Similea e obligat să plătească o sumă uriaşă: "Surdu a declarat că el nu are nicio treabă"

Nu mai e un secret că cumnatul Angelei Similea e obligat să plătească o sumă uriaşă. “Deşi Surdu a declarat că el nu are nicio treabă, că este o greşeală, judecătorul sindic Dan ARTENIE a considerat că toţi trei trebuie să răspundă/plătească şi a decis aşa: Stabileşte răspunderea personală a pârâţilor pentru pasivul debitorului falit TERMO GLAS SECURITY SRL, în sensul că îi obligă în solidar să acopere pasivul debitoarei rezultând din tabelul definitiv al creanţelor (469.748 lei – n.r.). Sentinţa nu este definitivă şi deja a fost atacată cu apel de către Mihai Gabriel SURDU. În cazul în care Curtea de Apel Iaşi va valida sentinţa primei instanţe, e aproape sigur că Mihai Gabriel SURDU va fi nevoit să achite toţi baniică BUTNARU şi AMĂRIŢEI nu au de unde”, s-a mai relatat despre procesul în care este implicat Gabriel Surdu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate