Cumnatul Elenei Udrea, escapadă romantică la Vama Veche, cu logodnica FOTO

Marinel este fratele lui Adrian Alexandrov, partenerul de viață al Elenei Udrea, fostul ministru al turismului.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Marinel este fratele lui Adrian Alexandrov, partenerul de viață al Elenei Udrea, fostul ministru al turismului. Șef de croazieră pe un vas ce activează mai mult în nordul Europei, fratele lui Adrian Alexandrov a fost surprins de pandemie în România, împreună cu iubita lui.

Citeste si: Elena Udrea, vacanță de lux la mare! Fosta blondă de la Cotroceni stă într-una dintre viluțele unui cunoscut hotel din Venus! O cameră costă 1.200 RON pe noapte! EXCLUSIV

Citeste si: Lovitură dură pentru iubitul Elenei Udrea! Peste câteva zile, Adrian Alexandrov va ajunge în fața judecătorilor!

După ce și-a văzut în premieră nepoata anul trecut, când și-a vizitat fratele la vila acestuia, Marinel intenționează să facă o descindere și în Italia, acolo unde mama lui lucrează de ani buni, dar doar după ce trece criza provocată de coronavirus. 

fara descriere

La începutul lunii mai, Marinel și-a cerut iubita în căsătorie, iar Ana a spus ”da”, spre bucuria întregii familii. De profesie avocat, Ana a postat zilele trecute o fotografie cu ea și cu logodnicul ei sărutându-se pe plaja din Vama Veche, în dreptul căreia a scris ”Mare, soare și iubire”. 

fara descriere

 

 

 

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate