Cumnatul lui Florin Salam jubilează că fratele manelistului e pe moarte! ”O să simți durerea mea când a murit Fănica”

Florin Albu, cumnatul lui Florin Salam, continuă ofensiva împotriva familiei manelistului.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Florin Salam
Florin Salam are probleme în familie


In articol:

Florin Albu, fratele Fănicăi Salam, se luptă în continuare cu Florin Salam și cu familia acestuia, pe car e îi învinovățește de moartea surorii sale. Bărbatul a vobit despre starea de sănătate a lui Neluțu Salam, fratele manelistului, aflat în stare gravă la ATI, cu coronavirus. El spune că abia acum, familia lui Florin Salam va simți durerea pe care au simțit-o ei atunci când a murit Fănica.

Florin Albu, fratele Fănicăi, încă un atac dur la familia lui Salam

”Acum, ce se întâmplă cu Neluțu Salam, căruia nu-i doresc răul. Îmi pare rău de el, îl iubesc, e prietenul meu. M-a ajutat de multe ori când eram amărât... mi-a dat 2-3 lei, nu mi-a dat Salam cât mi-a dat el.

cumnatul lui florin salam
Cumnatul lui Salam e în război cu manelistul

Dar acum o simtă durerea mama lui Florin Salam, Maria, Marina (sora lui Florin Salam) și Nuți (cealaltă soră a lui Salam)... Cum vă simțiți voi acum? Nuți, Marina, Florin Salam? Maria, mama lui Florin Salam? Gândiți-vă acum cum am fost noi în perioada când a murit sora mea, Fănica? Fănica, sora mea, când a murit? Și fetele tale și cu tine ați spus: ”luați-le de aici pe femeile astea că îi distruge imaginea lui Florin Salam”. Îi distrugea imaginea lu’ băiatu tău, Maria!

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Citeste si: Ce se întâmplă în aceste momente cu fratele lui Florin Salam: „Au decis să-i pună un... ”

Citeste si: Fratele lui e pe moarte, în spital, iar el face show pe stradă! Imagini incredibile cu Florin Salam Video

Citeste si: Florin Salam, în culmea fericirii! Ce achiziție importantă a făcut

Acum, durerea pe care o ai, că se întâmplă necazul care nu vreau să se întâmple cu fii-tu, o să vă dați seama prin ce durere, prin ce necaz și ce suferințe am trecut noi, familia lui Fănica! Eu nu mă bucur, că nu e un dușman, e fratele meu, e prietenul meu. Mă iubea și mă respecta!

salam si fanica
Florin Salam și prima soție, Fănica

Vizavi de Nelu o să vă dați seama cine suntem noi, prin ce-am trecut, prin ce traumă am trecut. Nici Florin Salam n-a ținut durerea atât de mare că a murit nevastă-sa. Poate mă credeți, poate nu mă credeți. Multă lume nu știe. De-aia am făcut războiul ăsta, de-aia am făcut chestia asta pe la televiziune, s-o lase pe sora mea în pace, să nu se mai folosească de ea pentru 2-3 lei. Vezi-ți, mă, de Roxana ta, vezi-ți de copiii tăi, care-s ai tăi și care nu sunt ai tăi, uit-o pe Fănica, oricum n-ai aprins o lumânare de 7 ani la ea nici măcar în ziua de Paști”, a povestit Florin Albu într-un live pe contul lui de socializare.

De ce s-a supărat cumnatul lui Salam?

cumnatul lui florin salam
Florin Albu, fratele Fănicăi Salam

Florin Albu nu e la prima declarație de acest gen legată de Florin Salam și de familia acestuia. În trecut, el a povestit că manelistul nu a fost deloc impresionat de suferința Fănicăi și că atunci când s-a îmbolnăvit le-a dat bani familiei acesteia ”s-o repare”. De asemenea, el a dezvăluit că sora manelistului, Nuți, a avut o influență nefastă asupra Fănicăi și a dus-o pe aceasta pe ”un drum greșit” care ar avea legătură cu moartea ei timpurie.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Noi detalii despre starea de sănătate a fratelui lui Florin Salam! "Poate este mort şi se ascunde acest lucru"

Fratele Fănicăi Salam, la DIICOT! Sora interpretului a luat foc: ”Îmi faci greață! Fănica nu a fost a voastră”! Scandal uriaș în familia regelui manelelor

Dieta lui Cristiano Ronaldo. Ce mănâncă fotbalistul în fiecare zi. Alimentul ”magic” din rutina sa

Filmarea care explică moartea lui Emi Pian! Avertismentul ignorat care l-a costat viața pe Duduianu! Clanurile din Nord: ”Dacă veniți în zonele noastre, punem mâna pe pistol și...

Fostul cumnat al lui Florin Salam, dezvăluiri șocante despre sora manelistului: „A omorât-o pe Fănica!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies